Plazza Dance Center на Константин – седем дни в седмицата!

PLAZZA DANCE CENTER SOFIA отвори врати

На бляскаво партина 24 ноември вечерта беше открита най-голямата дискотека от веригата Plazza, а именно тази в Студентски град в София.

Близо 2000 приятели, партньори и гости уважиха новия старт на заведението, в което партньор е Константин. „Много се вълнувам. Бил съм на много откривания, но това е най-емоционалното ми до момента. Искам да благодаря на моите партньори – Мишо и Петьо, както и на всички, които работиха без почивка в последните месеци и да им кажа, че това е само началото“, сподели певецът-бизнесмен Константин.

Откриването беше водено от Влади Въргала, Константин и Краси Радков, който влезе в добре познатите си роли на Бойко Борисов и Гацо-Бацо.

На сцената се изявиха най-големите звезди от фолк-сцената – Преслава, Лияна, Борис Дали, Илиян, Емануела и много други, които поздравяваха Константин за новото му начинание. Самият Коце също изпя няколко от най-големите си хитове.

Сред гостите бяха Преслава, Андреа с Кубрат Пулев, Адриан Рачев – Румънеца, Мишо Шамара, Борис Дали, Любо Ганев, Кали заедно с мъжа си Антон Краус, Емануела, продуцентът от Old School Радослав Тушев и много други.

Plazza Sofia работи 7 дни в седмицата