Плевнелиев и Калин Сърменов откриват „Нека говорят“

Росен Плевнелиев, Калин Сърменов, Лъчезар Танев и Наталия Симеонова – сред гостите в „Нека говорят с Росен Петров“ на 9 септември по bTV

Общата си песен „Трима в комбина“ ще представят сценаристът Теньо Гогов и фолк певиците Джина Стоева и Ивена в първото за сезона издание на „Нека говорят с Росен Петров“ – в неделя, 9 септември, от 16:00 часа по bTV.

Зрителите ще разберат какъв е новият живот на Ивайла от Шумен – детето, родено без полови органи, чиято история беше разказана в предаването преди 2 години. След като претърпя множество операции, сега Ивайла тръгва на детска градина. Зрителите ще се запознаят и с историята и спомените за 9-и септември на една 90 годишна жена, която е била медицинска сестра на фронта.

Един от водещите български футболни мениджъри – Лъчезар Танев, ще се произнесе за скандалите около трансфера на Димитър Бербатов.

Възпитава ли чалгата? Това ще бъде темата на рубриката „Нищо общо“, която е породена от бума на тетрадките, украсени с ликовете на фолк певици.

Любимата на милиони зрители телевизионна водеща Наталия Симеонова ще разкаже повече за новото предаване на bTV – „Предай нататък“, което ще се излъчва тази есен.

В „Нека говорят…“ ще бъде представен и общият проект на Мика Стоичкова и Шакира. Световноизвестната изпълнителка помага за разпространяването на гривни, изработени от самотни майки в Гватемала, а всички приходи отиват за децата в тази страна. Благотворителната инициатива пристига и в България.

В неделя президентът Росен Плевнелиев ще бъде „Опасно близо“ с Диана Найденова.

В рубриката „Пожелахте да говори“ на зрителски въпроси ще отговаря новият директор на Държавния сатиричен театър „Алеко Константинов“ и звездата от хитовия сериал „Седем часа разлика“ – Калин Сърменов.

Гледай видео запис от предаването онлайн