Плевнелиев, Мая Манолова и Вежди Рашидов в „120 минути“

2013 година през погледа на Росен Плевнелиев и равносметката на Вежди Рашидов на рождения му ден – тази събота в „120 минути” от 16:00 часа по bTV

Тази събота от 16:00 часа в публицистичното предаване „120 минути” зрителите на bTV ще видят изтичащата 2013 година през погледа на президента Росен Плевнелиев. В ексклузивно интервю със Светослав Иванов държавният глава ще коментира вътрешните и външни политически въпроси, публичните компромати срещу себе си прогнозите си за бъдещето на страната.

В студиото на „120 минути” зам.-председателят на парламента Мая Манолова ще представи подробности за проекта за нов Изборен кодекс на Коалиция за България. Осъществими ли са предложенията за експериментално машинно гласуване, интегрирана бюлетина, индивидуални преференции от 7% и нови правила за медийни кампании, които трябва да бъдат гласувани до февруари 2014 година? И още – адекватни ли са тези промени спрямо ситуацията в страната според юристката, зрителите на bTV ще видят тази събота от 16:00 часа в „120 минути”.

Водещият Светослав Иванов ще посрещне в студиото на „120 минути” екс министъра на културата Вежди Рашидов навръх рождения му ден. Каква е равносметката на скулпторът, носител на орден „Стара планина“, в личен и професионален план за изминалите 62 години от неговия живот, ще стане ясно в събота от 16:00 часа по bTV.

Гледай видео записи от предаването онлайн