Плеймейтката Светлана Василева се завръща по ТВ7

„Жените Говорят“ – събота, 2 ноември:

Ексклузивното интервю на Светлана Василева ще видите само по TV7. В „Жените Говорят“ с Вени и Ива, по-красива от всякога се завръща една жена, която продължава да вълнува мъжките фантазии. Светлана Василева – Мис Плеймейт 2009, за отдръпването от светлините на прожекторите, трудните мигове и пълното щастие – само в „Жените говорят”, събота, 2-ри ноември, 12:00 часа, Терминал 7.

В събота на 2-ри ноември, Ива и Вени ще посрещнат и Вики от Мастило. Принцесата на поп-а наистина може да пее и ще го докаже в студиото на „Жените говорят”, по TV7. След това ще си признае дали в двореца все още е сама. За музиката, мечтите и единствения светъл пример в живота й – Вики Терзийска в Жените Говорят.

Що е то „ретрограден Меркурий” и има ли почва у нас? Колко сериозно трябва да се отнасяме към него и ако си вържем червен конец ще ни подмине ли? Марияна Добранова ще направи ноемврийска прогноза на Ива и Вени. От астролога ще разберем, дали наистина можем да се имунизираме от ретроградното явление, което громи компютри, губи пари и пука гуми.

В очите му е бъдещето, а по тялото му можем да прочетем историята. Какъв е броя татуси на DJ Мартен? Колко от татуировките са символи и кои от тях го свързват със съпругата му завинаги? Кое боли повече, татуирането или махането на мастиления отпечатък, ще разберем от Мартен Роберто. Добре де, ще си говорим и за музика.

Гледай видео запис от предаването онлайн – събота

„Жените Говорят“ – неделя, 3 ноември:

Единственият почивен ден от седмицата – неделя, 3-ти ноември, е официален празник на Инспекцията по труда. Жени и Мая ще ви срещнат с интересни и атрактивни гости. В ефира на TV7 ще е забавно и шумно, защото когато Жените Говорят, само Пепеляшка си почива.

Митьо Крика признава в ексклузивно видео за трудния живот на един българин в Лондон. Предизвикателството да преподаваш в чужда страна и моментите на истинско щастие в разказа на Митьо Крика, ще ви покажат Жени и Мая. Жените Говорят, неделя, точно в 12:00 часа, TV7.

Момичето, което работи с тялото си, Ралица Балева за първи път показва детето си. Едно видео-интервю на Жени Калканджиева с любимката на Фере за живота извън родината. Как съчетава трудната професия на модел с ролята на всеотдаен родител – Ралица Балева в Жените Говорят.

Тази неделя в Жените Говорят, Жени и Мая ще ви покажат втората част от видео-срещата с Теодора Стефанова. Прогнозите на гадателката на Берлускони, Теодора Стефанова, за футбола, политиката и предстоящото в живота на най-одумваният футболист в България – Валери Божинов.

В студиото на Жени и Мая, чаровната екс-депутатка Юлияна Дончева ще сподели за вълнението от завръщането в телевизията. Жените ще говорят за пряката демокрация и мястото й в нашето общество.

В дългото следобедно шоу на TV7, Терминал 7, Жени и Мая ще посрещнат и момчето, което говори с морето – Панайот Панайотов. За носталгията по миналото, златните звезди на музиката, надеждата и любовта – с лиричния глас на българската естрада – Панайот Панайотов.

Гледай видео запис от предаването онлайн