Плеймейтката Златка ражда журналистически сензации при Бареков!

Николай Бареков откри таланта за водеща на Мис Плеймейт

Златка Димитрова е новата перла в короната на Вlife

Актуалната Мис Плеймейт Златка Димитрова започна своя рубрика в сайтовете на Николай Бареков – Bnews и BLife.

Още с първото си интервю златното момиче предизвика истински бум –  ексклузивното й интервю с Маги Желязкова за  манекенките, които заработват основно като елитни проститутки, стана тема № 1 в много български медии.

Това съвсем не е дебют за Златка като журналистка. В това амплоа тя се и изявявала години преди да стане Мис Плеймейт. Докато е живяла в Гърция е била автор на статии в известен моден сайт.

Красивата бургазлийка е работила и за списанието „Porshe club Greece”. Да работи в медия за нея е истинско удоволствие, въпреки че е завършила финанси в Бургас. Вече мечтае да има собствено предаване или да води рубрика в  сутрешен блок, тъй като за нея не е проблем да се събуди преди изгрев слънце.

Златка се готви и за ново медийно предизвикателство – кандидатките за конкурса „Най-устата блондинка”, който ще се проведе на 2 март в LAClub, организиран от друга звезда в сайтовете на Бареков – журналистката и ПР Патриция Кирилова, са я избрали за събеседник наред с Бойко Борисов, Слави Трифонов и Денис Ризов.

Преди да влезе в сайтовете на Бареков, виж как красавицата влезе в… „Господари на ефира“ 🙂