„Под прикритие“ търгува секс сцена с Йоана Буковска

Под прикритие в Рим. Депутат плаща откуп за скандално секс видео.

Тази неделя, 29 май,  в „Под прикритие” ще видим:

След банковия обир в ръцете на Джаро попада запис на скандална секс сцена с Ана Неделчева (Йоана Буковска) – политик борещ се с корупцията в държавата. Засягаща престъпната дейност на Туджаров , тя се превръща в идеална жертва на изнудване.

Цената видеото да остане скрито е 250 хил. лева, а да ги поиска е натоварен Мартин. Неделчева се обръща към полицията за помощ. Случаят е деликатен и затова е поверен на Попов.

Под прикритие в Рим

Тази седмица в италианската столица протича фестивал на българското кино. Зад него стоят Българският културен институт в Рим, Асоциация Феникс, Министерство на културата и БНТ. Очаква се на българското събитие да пристигнат много гости от италианския елит – като Джилберто Кашами – председател на комисията по европейска и международна политика – област Лацио, зам. кметът на Рим Дино Гасперини, Лоредана Корнеро от РАИ, продуцентката Грацие Волпич, актрисата Ана Фалки, Рафаела Реа.

Себастиано Сома ще пристигне специално за вечерта, посветена на БНТ – на 28 май на прицела на публиката ще бъде „Под прикритие“ и „Номер 1”, в който дебют прави и звездата на криминалния сериал Ивайло Захариев.

От българска страна, сериалът ще бъде представен на фестивала от продуцентите Иван Дойков и Димитър Митовски.

Седмицата на българското кино в Рим ще бъде закрита с прожекция на най-касовия български филм – „Мисия Лондон”.

Под Прикритие- Епизод 7 – Трейлър 2011

Запис от епизода ще откриете тук.