Подариха на Златка нови гърди – слага си ги в Пловдив!

Златка Димитрова ще излезе с цели 800 кубика по-големи гърди напред. Плеймейтаката ще уголеми тази седмица бюста си в Пловдив.

Прочутата плеймейтка Златка Димитрова, която понастоящем е журналистка в BLife и води популярното шоу „Нежна стража“, подготвя невероятен и огромен сюрприз за своите фенове.

Другата седмица в Пловдив Златка ляга под ножа на пластичния хирург д-р Ангел Енчев, за да налее цели 800 кубика в своите естествени гърди. До момента напористата бургазлийка се славеше като „зайчето“ с най-големи цици, които лично природата й е дала, но това явно не е достатъчно и Златка взе решение да удари в земята дори и жалката конкуренция.

Операцията ще се извърши под тепетата и феновете с трепетен дъх ще чакат резултата. С новите гърди Златка има всички шансове да се превърне в звездата с най-големи цици в България и дори едрогърдата Андреа ще й диша праха (на снимката са: Андреа, Златка и Николета).

Златка не се е колебала за операцията, защото й е безплатен подарък от конкурса „Мис Плеймейт“, който тя спечели миналата година. Всички ухажори на Златка са щастливи от факта, че тя наскоро се раздели с любимия си Благой, известен като Багата.

С новите й гърди, битката за сърцето на Златка ще бъде направо гладиаторска.

Инфо: BLife

Виж Златка Димитрова… точно както искаш: