Подаряват ти безплатна Coca-Cola и ти казват „Благодаря!“

Coca-Cola благодари на своите потребители, клиенти и партньори

Колекция от уникални ретро бутилки, пътуване до музея на CocaCola в Атланта и стотици хиляди безплатни напитки са част от изненадите за всички

На 8 май се навършват 125 години от създаването на първата напитка Coca-Cola в света. Coca-Cola в България ще отпразнува годишнината с множество различни инициативи през цялата година, като началото е на 8 май – рождения ден.

Първите подаръци, които Coca-Cola ще направи на българските потребители, са стотици хиляди безплатни напитки. Специален камион на Coca-Cola ще обиколи 34 града в страната от 8 май до 12 юни. Служителите на Coca-Cola ще поднасят напитките и лично ще изказват благодарност на всеки потребител по време на безплатното раздаване.

Друга голяма изненада, която компанията е подготвила за българските потребители, е възможност двама българи да спечелят пътуване до Атланта, САЩ, за да посетят музея и централата на Coca-Cola. Условията за участие в конкурса ще бъдат обявени на сайта на компанията (www.coca-cola.bg) в началото на юни. Участието в конкурса няма да бъде  обвързано с покупка на продукт.

Почитателите на Coca-Cola в България ще имат възможност да съберат колекция от лимитирана серия бутилки Coca-Cola със специален ретро дизайн. Промоцията ще бъде активна както за големите търговски вериги, така и за малките квартални магазини, кафенета, заведения за хранене, кина и бензиностанции. В някои от големите търговски вериги клиентите ще могат да участват и за допълнителни награди като ретро хладилник или ретро телевизор. Повече информация ще бъде на разположение в самите търговски обекти, както и на телефона на потребителя на Coca-Cola 0800 12345.

Какво да очаквате още от Coca-Cola до края на 2011 г.

  • Юношески турнири за купата на Coca-Cola (март-юни): провеждат се за 12-та поредна година, част от националната програма “Децата и футболът”, която има за цел да насърчава децата да се занимават активно със спорт. През 2011 г. футболните турнири се провежда в шест града в страната.
  • “Кока-Кола Музика” (април–септември 2011): Новаторската музикална платформа “Кока-Кола музика”, която стартира на българския пазар преди месец, ще предложи на тийнейджърите в България “поглед зад кулисите” и възможност за участие в творческия процес на Maroon 5, One Night Only и Taio Cruz. В края на лятото младите хора в България могат да очакват невероятни концерти с популярни български и чуждестранни изпълнители.
  • “Моят зелен град” и “Зелен Дунав” (юни 2011): най-мащабните екологични инициативи на Coca-Cola в България, насочени към опазване и устойчиво използване на водните ресурси. Тази година ще се проведат в осем града в страната.
  • Fanta Crew (май-септември 2011): за първи път българин ще има възможност да стане част от Fanta тайфата. Късметлията, спечелил конкурса, ще се появи като анимационен герой или “аватар” на етикета на бутилка 0,5 л. Fanta.
  • Sprite Graffiti Fest (август–септември 2011): най-популярния форум за изява на млади графити артисти ще се проведе в началото на месец септември, за първи път в два града в България.
  • Nestea фото конкурс (юли–септември 2011): второ издание на националния фотоконкурс Nestea “Улови своята комбинация”, който стимулира младите хора в България да развиват и изразяват таланта си в областта на фотографията.

“Редица проучвания през последните години показват, че Coca-Cola е най-любимата марка и на българските потребители. Тази година отбелязваме рождения си ден по различен начин – като благодарим на всички, които обичат марката и са неизменна част от успеха й в България – нашите служители, потребители, клиенти и партньори. Всеки очаква подаръци за рождения си ден, но Coca-Cola ще раздава подаръци и ще прави изненади през цялата година”, сподели Евгения Стоичкова, Мениджър Пазарни операции България, Румъния, Албания и Молдова.

„Вече 125 години компанията се ръководи от най-високи принципи за етичност и отговорност във всяка една сфера на бизнеса ни. Тази година ще отбележим 125-ия рожден ден с множество инициативи, насочени към четирите приоритетни области за нашия отговорен бизнес: работно място, околна среда, общество, пазар. Ще празнуваме с нашите служители, ще благодарим на търговските партньори, ще надградим с мащаб и послание инициативите ни, насочени към опазване на околната среда, и ще продължим да подпомагаме развитието на местните общности”, каза Никос Калайтзидакис, генерален директор, Кока-Кола ХБК България.

 
По темата: