Покана: „Нощен хоризонт“ в БНР празнува 30 години ефир

Нощен хоризонт на БНР празнува 30 години 

На 3 януари предаването „Нощен хоризонт“ на Българското национално радио празнува 30 годишен юбилей. Първото издание прозвучава в ефир през 1984 г, а първият водещ  е Константин Тилев.

За своите 30 години пред слушателите на „Нощен Хоризонт” застават много от водещите имена на БНР. Предаването си извоюва своя вярна аудитория – заради забранените някога теми, заради по-различната музика, заради възможността слушателите да участват в дискутираните теми.

По повод юбилея на предаването, на 2-ри срещу 3-ти януари 2014 година верните приятели и слушатели на предаването ще могат да посетят БНР, като бъдат специални гости на „Нощен хоризонт“ и водещия Румен Стоичков  след 22.30 часа.

В студиото поздрав ще поднесе народната певица Янка Рупкина, която ще представи в националния ефир най-новите си записи, а публиката ще може да й задава въпроси, да се снима с нея и екипа, да надникне зад радиокулисите на предаването, да разгледа музея на БНР и емблематичното 10-о студио, от което се излъчват всички предавания на програма „Хоризонт”.

Предаването ще продължи в обичайния си ритъм – до 3:00 ч. Сред специалните изненади ще бъдат и кратки интервюта с някои от водещите на „Нощния хоризонт“, както и записи от Златния фонд на БНР, пак свързани с историята на предаването.

 
По темата: