Поли, Дичо, Кичка в борба за 100 000 лева на живо по ТВ7

В петък 13-ти една от звездите на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ ще спечели 100 000 лева  след тримесечно  музикално състезание. За кого този ден ще е фатален и за кого щастлив, ще стане ясно само след броени часове.

Трите поколения имат свой финалист. От групата на легендите до края на шоуто оцеля желязната лейди Кичка Бодурова. От групата на актуалните звезди до финала достигнаха чаровната Поли Генова и рокаджията Дичо. От групата на най-младите до финал достигна тихият и кротък Георги.

Всички те ще изпеят по три песни в конкуренция за голямата награда – една коледна,  една авторска и една любима.

Кичка Бодурова ще представи “Тиха Нощ, Свята Нощ”. Авторската й песен носи името  “Признание”. При изпълнението на любимата песен тя остана вярна на себе си и ще изпее  ”Обичам те, майко Българийо” от личния си репертоар. Кичка Бодурова има над 300 песни композирани специално за нея. По време на престоя си в академията бе сред най-коментираните  участници.  Младите изпълнители я наричат ”мама Кичка”, а колегите от нейното  поколение й се доверяват  като приятели. Кичка бе в центъра на най-продължителния  спор в шоуто между нея и Рут Колева, който  като че ли все още не е приключил.

Поли Генова ще пее “Santa Claus is coming to town”,  авторска и за своя любима песен е избрала “Хубава си, моя Горо”. Поли Генова е сред участниците спечелили най-много  първи места  в резултат на зрителския вот. Тя спечели сърцата на публиката и журито с атрактивни  сценични хореографии по идея на  Милен Данков и “Студио 121”.  Поли Генова успя  да запази дистанция от всички скандали в шоуто. Единственият път, когато видяхме Поли  истински разтроена бе в резултат на проблеми с приятеля й Вернер като и до момента тя дипломатично не отговаря дали са заедно или не. Поли е войник на сцената и довърши изпълнението си без да се разплаче,  дори когато си разкървави носа след удар в сценичен декор.

Дичо е бохемът в групата. Той ще изпълни  “Last Christmas”, авторска , а любимата му песен е  на  Guns N’Roses “Sweet Child O’mine”. Дичо прие мъжки глобата от 10 000 лева след като закъсня  с 4 часа да се върне в академията след свое участие, за да се види с приятелката си Карина. Любовта иска жертви, а негова бе финансова. Дичо е участникът, който най-силно подкрепя младите изпълнители. През всичките 3 месеца той не си смени мнението, че един от тях трябва да вземе голямата награда.

Георги ще изпълни  коледната песен на Mariah Carey ”All I want for Christmas is you”, една авторска, а като своя любима е подготвил парчето на Jessie J “Who you are”. Георги е сред най-тихите и кротки участници в шоуто. Някак незабелязано той стигна до финала без да е в центъра на камерите. Стресът в началото на шоуто го доведе до пристрастяване към храната, в резултат на което той  качи 10 килограма в рамките на един месец. След това обаче се взе в ръце, върна формата си и продължи уверено  напред, което го доведе до финал.

Коя от звездите на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ ще спечели 100 000 лева ще  решат зрителите чрез своя вот в ефира на TV7 от 19,30 часа в петък,13-ти.

Гледай видео запис от предаването онлайн