Поли Генова и Дичо с Коледен концерт по ТВ7 – избери песните

Зрителите стават сценаристи на Коледния концерт по TV7

Звездите на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ – Поли Генова, Сантра, Дичо, Кичка Бодурова, Стенли и Прея ще изпълнят най-обичаните коледни песни в двучасов концерт навръх Коледа по TV7.

Освен състезателите  от шоуто, в концерта ще се включат жури и ментори – Георги Христов, дует Ритон, Рут Колева, Мариана Попова и Люси Дяковска, които вече почти 3 месеца печелят сърцата на зрителите от малкия екран.

Към празничничния концерт ще се присъединят и малките  сладури от вокалните групи “Бон-бон и “Мечо Пух”, които ще донесат много емоции и коледно настроение на сцената, оживена под звуците на група “Акага”, която е  душата  и музиката на звездната компания.

Любимците на българската публика ще изпълнят 12  коледни песни. Зрителите на TV7 могат сами да изберат кои да бъдат те като гласуват на сайта на шоуто: ma.tv7.bg/#CitroenChristmasSong за своята любима коледна песен до 20.00 часа на 8 декември 2013г. По този начин публиката ще може да влезе в ролята на сценарист на коледния концерт и да се наслади на празника с най-любимите си мелодии.

Концертът ще се излъчи на 25 декември по TV7.