Поли Генова и гаджето й късат по ТВ7?

Духовната певица и комерсиалната ТВ звезда – две вселени без обща орбита

Парфюмът на Мария върна Поли към спомените за приятеля й и тя най-после разкри причината за емоционалния си срив през последните седмици. Оказа се, че младата Мария от „Музикална академия“ и Вернер харесват един и същ аромат.

Поли сподели на Мария и Георги, че приятелят й е съвсем друг човек, откакто тя е в „Музикална академия“. Изпълнителката на хита „На инат“ каза, че въобще не знае дали вече са заедно.

Има значение разликата във възрастта, констатира Поли Генова. Тя призна през сълзи пред Стенли, че гаджето й Вернер е три години по-малък от нея и това е голям проблем.

Той не чете книги, иска да ходи само по молове и на кино. По цяла нощ играе на компютърни игри. Не иска да почива в малък, китен курорт, а на Слънчев бряг.

През последното лято, поради същата тази причина, на Поли й се наложило да изкара два дни на Слънчев бряг. Толкова непоносимо се чувствала, че през цялото време стояла на плажа облечена, свита и със забит в пясъка поглед.

Върхът на сладоледа е, че Вернер предпочел да не прекъсва вечерята си, вместо да отдели малко време на Поли по време на престоя й в „Музикална академия“.

Стенли заключи, че всичко изброено, и най-вече липсата на общи интереси, вещае сигурна разлъка между певицата и Вернер Москов. Същият се е описал в профила си във Фейсбук като работещ в Сити радио и телевизия.

Виж във видео записа драмата на Поли Генова