Поли Генова и „Класика в приказки“ в Sofia Ring Mall

 „Класика в приказки“ в Sofia Ring Mall

Вълшебният музикален спектакъл в две части ще се състои на 15 и 16 септември със специалното участие на Поли Генова, Мария Каракушева, Владимир Джамбазов и др.

Класен и класически старт на учебната година дава Sofia Ring Mall. На 15 и 16 септември от 19 ч. на откритата му сцена ще се проведат два изключителни концерта под надслов „Класика в приказки“.

Запитвали ли сте се колко от децата в днешно време са се докосвали до магията на класическата музика и поемат по пътя на нейното опознаване? За да промени отговора на този въпрос, талантливата пианистка Мария Каракушева ще представи проекта „Класикa в приказки” – един изключителен музикален спектакъл в две части. С него Sofia Ring Mall, съвместно с Yamaha, ще посветят децата във вълшебството на класическата музика, ще им покажат удоволствието от това да възпроизвеждат сами мелодии, любими на цял свят, и ще помогнат на повече родители да осигуряват отлично музикално възпитание и образование за своите наследници.

В спектакъла под музикалния съпровод на пиано и класически оркестър и с помощта на куклени актьори децата ще се „срещнат“ с десетки любими произведения. Част от магията ще бъдат звездните музиканти Илиана Тодорова и Момчил Атанасов, а под ръководството на диригента Владимир Джамбазов и режисьорката Владислава Джамбазова класически оркестър с участието на Quarto quartet и деца-изпълнители ще завладеят публиката с обаятелни мелодии. Поли Генова пък ще даде личния си пример и ще разкаже как класическата музика я е докоснала от дете.

Всички гости на спектакъла в Sofia Ring Mall на 15 и 16 септември от 19:00 ч. ще могат да се възползват от специални намаления на музикални курсове и уроци за деца, както и от отстъпки за закупуване на музикални инструменти. Съюза на българските композитори пък ще присъства със собствен щанд, където ще се предлагат компакт дискове с класическа музика и ноти за деца.

Проектът „Класика в приказки“ затвърждава концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития, случващи се за първи път, и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.