Поли Генова недоволна, че е ниска

БГ хитове след 90-те години в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Музикантите  ще си спомнят Тодор Колев

Три от незабравимите класики на вечния Тодор Колев ще изпълнят звездите на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ – “Фалшив Герой”,  “Жажда за младост” и “Черно море”.

Всяко едно от поколенията ще направи своя версия и така музикантите ще изразят дълбоката си почит и уважение към великия Тодор Колев.

Репетициите на неговите песни предизвикаха спомените на Етиен Леви, който  сподели, че  Тодор Колев е бил изключителен човек, актьор, преподавател и музикант и че суингът му е бил в сърцето. Поли Генова също реагира много емоционално. Оказа се, че тя е пяла  като беквокал на негов концерт, за което той лично я е поканил. Според нея никой в България не може да пее джаз като Тодор Колев.

Поли, Дичо и Сантра спечелиха зрителския вот за най-добра авторска песен. Наградата е някой от тях да бъде защитен от елиминации на предстоящия концерт. Очакванията бяха, че трудно ще решат кой да се възползва от тази привилегия.  Певците сметнаха, че ще е най-честно това да се опредили с игра на камък, ножица, хартия.  Дичо,  като истински кавалер каза, че предпочита някое от  двете момичета да използва наградата.  Кой от тях е спечелил и кой ще пее на концерта без страх от елиминации ще  разберем по време на шоуто.

Един от любимите български хитове ще прозвучат на сцената на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Концертът е  на тема ”БГ музика след 90-те”. Етиен Леви ще изпее песента на Миро ”Губя контрол”. Стенли  отново ще покаже свой собствен почерк  с песента “Рай” на Стефан Вълдобрев. Голямо предизвикателство се оказа песента на Нина Николина “Ти” за Поли Генова, която прекара дълги часове в репетиции.  Сантра ще представи “Лунен сън” на Мария Илиева . Дичо ще изпее темпераментното парче на  Уикеда ”Двамата с Боби”.  Мария Драгнева ще влезе в ролята на  елегантната Белослава с “Между две луни”.  Георги ще представи  парчето на Графа ”Свети слънце в очите ти”. Прея ще пее парче на ментора си  Рут Колева ”Близо”. Кичка Бодурова, както винаги, ще пее своя собствена песен – “Не те обичам вече”.

Как ще се справят звездите с изпълнението на най-популярните хитове на 90-те и кой ще отиде на елиминации, предстои в шоуто по TV7 от 19.30 часа.

Поли Генова иска да е  с 8 см по-висока

 Сантра и Лора искат да си закупят сценичните тоалети

Лора Караджова, Поли Генова и Сантра харесват много сценичните си тоалети и дори  обмислят да поискат от продуцентите на МУЗИКАЛНА  АКАДЕМИЯ да си  ги закупят за личния гардероб след края на шоуто. Техен стилист е  Антония Йорданова, която е дизайнер на модната марка KNAPP. Според нея това е най-голямото признание за екипа, който съумява само за 4-5 дни да измисли, нарисува, изработи кройките и ушие сценичните тоалети на звездите.

Часове преди шоуто Сантра все още не е видяла и пробвала сценичния си тоалет. Тя ще изпълни песента на Мария Илиева  “Лунен сън”,  а лазерното шоу  ще  подсили нейното представяне.   Стилистите са й приготвили зелена рокля, в стил 50-те, която е тип балон и с много женствен силует.  Те са убедени, че Сантра ще хареса цвета, но  моделът е различен от нейния стил на обличане. Все пак те се надяват, че тя е арист, който е готов да експериментира.

Поли  Генова  ще представи песента на Нина Николина “Ти”. Преди дни тя сподели, че си мечтае да е поне 8см по-висока от своите 1,60см, защото би стояла по-добре на сцената. Кърваво червената рокля на Поли Генова от Хелоуин концерта предизвика много коментари в социалните мрежи. Според дизайнерката на KNAPP Антония Йорданова  роклите на Поли винаги са предизвикателство. От една страна, защото тя е актуална звезда и стилистите се стремят всеки път да покажат най-доброто от нея, както и да изразят настроението и посланието на песента. Специално за изработката на червената рокля  стилистите са претърсили  складовете, за да изберат материя, която да може да  оформи желаният силует. Дългата цепка  с показването на единия крак е един от  тайните дизайнерски трикове, чрез  които оптически се компенсира ръстът. Преди време акрисата Анджелина Джоли направи фурор на червения килим с дълга цепка на кадифената си черна рокля.