Поли Генова реве в Музикална академия – видео

Поли Генова се разплака на  “Осъдени души”

Последни елиминации в шоуто за Прея, Георги и Поли Генова

Кичка Бодурова и Дичо сигурни финалисти 

Изпълнението на филмови песни  се оказа трудна задача за звездите  на  МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Журито беше  изключително критично и дори успя да разплаче един от фаворитите Поли Генова, която коментира, че тези велики песни не трябва да се пеят от никого и не бива да бъдат променяни, защото хората ги харесват такива, каквито са.

Кичка и Дичо са първите двама сигурни финалисти, които ще се борят за наградата от 100 000 лева. Към тях ще се присъединят още две имена, които ще станат ясни след последните елиминации във вторник.

Зрителите за пореден път дадоха своя вот за Кичка Бодурова, въпреки че второто й изпълнение с народната певица Янка Рупкина не бе съвършено. Самата Кичка също го призна като се оправда, че народните песни са друга школа, през която тя не е минала.

Публиката гласува най-малко за Прея и така я изпрати на елиминации в последната седмица преди финала. Тя  се бе подготвила и посочи своя конкурент като тегли жребий от  листчета с имена, които бе  написала предварително и се падна името на  Поли Генова. Журито  изпрати на елиминации Георги.

Поли Генова изпя „Осъдени души” на Лили Иванова. За първи път журито   беше силно критично като я  нарече „неуверена и неточна”. Тя се разплака, но не стана съвсем ясно дали това е в резултат от емоцията на песента или от критиките.  Второто изпълнение в дует с  Орлин Павлов  вдигна публиката на крака.  Орлин и Поли предизвиката  закачливи коментири от страна на журито, което им предложи първо да запишат дуетно парче, а след това да се вземат. Към тях се присъедини и малкият Бони, който замести рапъра Бобо.

Георги   се представи много вяло и разсеяно при изпълнението на „Адаптация” на Васил Найденов и понесе сериозни критики от журито. На него явно му бе трудно да  пее в в дует с Маргарита Хранова като дори самата тя призна, че песента е много висока за него.

Прея изненада с рап парчета. Едното бе „И твойта майка също”, при което  тя влезе в ролята на мексиканка, заобиколена от мариачи. Второто бе с ВенЗи , за което тя се пошегува, че двамата заедно  правят „един цветен дует”.

Дичо  пя „Клетва” на Щурците и според журито се справи блестящо. Второто му изпълнение бе заедно с   Део. Залата и журито ги аплодира.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Кой ще отпадне на последните елиминации три дни преди финала и кой ще спечели наградата от 100 000 лева предстои да видим идната седмица в ефира на TV7.