Поли Паскова попада в приказен замък – гледай по Планета фолк

Поли Паскова снима фолклор в замък

В приказен замък, недалеч от Созопол, Поли Паскова засне своята нова фолклорна програма “Влюбен във вятъра”. С бойни кули, красиви сводове, стени и тавани с аметисти и златен варак, градежът ни препраща към легендарните рицарски времена.

Собственикът на замъка лично поканил Поли Паскова да заснеме в имението му новите си песни, с които да зарадва почитателите.

Фолклорната програма включва четири песни от албума “Мъжка майка”, две от които в дует със Здравко Мандаджиев. Една от най-новите песни в репертоара на Поли Паскова е озаглавена “Поредната” и тя слага началото на новата програма.

Сред градински водоскоци, езеро с бели и черни лебеди, прекрасни цветя, певицата представя и една от първи си песни “Шар планина”.

На зелената морава пред замъка се вихрят танцьорите от “Нашенци”, сценични партньори на певицата в тази музикална магия.

“Влюбен във вятъра” носи лятно настроение, много емоции и романтика, напълно в унисон с горещите дни през август.

След края на снимките за своята фолклорна програма, Поли Паскова няма да почива, защото й предстоят срещи с феновете. През целия август и септември певицата е поела концертни ангажименти в цялата страна, а след това и в чужбина.

Фолклорната програма “Влюбен във вятъра” ще бъде излъчена на 7 август (събота) от 21:30 часа по телевизия “Планета Фолк “.

Инфо и снимка: Planeta.TV

 
По темата: