Полицаи арестуват във ВИП Брадър

Нов ред в Къщата разделя Съквартирантите на Полицаи срещу Граждани

В петък вечер от 20:00 часа Съквартирантите влизат в нов конфликт заради „ябълката на раздора“ Пламен

В петък вечер Съквартирантите ще видят Къщата на VIP Brother 2013  променена за пореден път. Тя ще бъде изпълнена с табели, които от своя страна ще донесат нов ред. В седмична Мисия „Правилата са за глупаците“ Съквартирантите ще трябва да се подчинят на множество правила, както и единодушно да изберат трима свои представители с лидерски качества, които да влязат в ролята на Полицаи в автономната територия на BIG Brother. Съквартирантите-полицаи ще трябва да следят за спазването на законите, разполагайки с правото да санкционират Гражданите с жълт стикер при неизпълнение на Кодекса. Само няколко часа след началото на Мисията, между Полицаите и Гражданите ще бъдат констатирани и първите груби нарушения. Какъв ще бъде Кодексът на VIP Brother 2013 и кои ще бъдат първите арестувани Съквартиранти, ще разберете по Нова ТВ.

С приближаването да финала Къщата се превръща във все по-ожесточена зона на война и Мира и Ваня отново ще застанат от двете страни на барикадата. Решението на Пламен да разполага сам с печалбата от Мисия „Кредит“ ще разпали страстите сред Съквартирантите. Мишо Шамара и Червенкова за пореден път ще възнегодуват срещу арогантното поведение и егоизма на Пламен, но този път под прицел ще бъде неговият вечен защитник Мира.

След като на Златка Димитрова се наложи да излезе от Къщата, за да изпрати за последен път своя баща, тя се завърна и сподели, че основният й мотив да остане в шоуто е благотворителната кауза за подпомагане на хора, нуждаещи се от средства за лечение и грижи, в която участва.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,