Полицаите от края на града мачкат пачки за Коледа

По пет бона допълнителни парички ще си изработят актьорите от хитовия нов сериал „Полицаите от края на града“, който тръгва от януари по Нова тв, съобщава „България Днес“. Комедийните лица на Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Кристиан Милатинов, Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков ще получат допълнителни добавки за Коледа, тъй като ще се наложи да снимат сериала почти до самото Рождество. Парите ще са към основните им възнаграждения, под които звездите са сложили подписа си преди време.

Сериалът е адаптация на хитова испанска поредица, която оживява в българската реалност. Сюжетът ще пренесе зрителите в живота и работата на група злополучни полицаи, които създават много повече проблеми, вместо да предлагат решения. Актьорите, които ще играят, са част от „Господари на ефира“, като единствен отказ за участие е дала Мария Игнатова. Красавицата най-вероятно е отказала заради присъствието на бившия си любим Димитър Рачков във филма.

„Това е една много близка до нас забавна полицейска история, която ще събере пред екрана различни поколения. Всички се шегуваме с темата, има стотици вицове за полицията, обичаме полицейските комедии. В „Полицаите от края на града“ има всичко от живота – служебни неволи, абсурдни ситуации, приятелство, любов, разказани по забавен начин“, споделя впечатленията си от старта на снимките продуцентът Магърдич Халваджиян.

Сериалът на Нова тв стартира по едно и също време със сериала „Скъпи наследници“, който тръгва по Би Ти Ви.

Инфо: Инфо: Вестник България днес