Полудяла звезда на bTV изчезва послед нощ в Африка

Последни елиминации, придружени от балотаж и изчезнал участник в „Африка: Звездите сигурно са полудели”

Състезание с бъги, посещение на фабрика за диаманти и нападение от маймуни очакват звездите в риалитито на bTV

Два пъти повече драма и приключения очакват участниците следващата седмица в риалитито „Африка: звездите сигурно са полудели”. След като Георги Милков, Диляна и Тошко останаха без своите роднини, предстои Георги Тошев и Милена да изпратят своите близки. Тони и Мария ще се сбогуват със звездите приготвяйки им прощална изненада.

В понеделник ще започне най-яростната надпревара. „Големите 5” ще посетят пет места в Африка, ще имат десетки изпитания и ще станат свидетели на още един обрат. А един от участниците ще бъде застрашен за елиминации малко преди финала. Състезанието е на път да стане още по-ожесточено, но преди това участниците ще имат възможност малко да се позабавляват. В този епизод звездите ще се изправят една срещу друга и ще вземат участие в състезание по каране на бъги. Дали този път Диляна Попова, която е шампион по офроуд, ще победи или Милена, която също е с богат опит ще надделее отново, зрителите ще видят в понеделник.

Участниците в „Африка:звездите сигурно са полудели” ще посетят и фабрика за диаманти, където ще се научат да различават истински от фалшиви диаманти. Една от дамите ще докаже, че момичетата наистина обичат диаманти, отгатвайки безпогрешно поставената задача. Жоро Милков пък ще разкрие за останалите и за зрителите на bTV какъв е единственият начин да откраднеш диаманти без да бъдеш хванат. Престоят в цивилизацията, на която единствено Диляна не се радва особено, ще продължи с посещение в исторически музей на село Мучуди. Връщането в „дивото” ще изненада неприятно звездите с нападение от бабуини. Маймуните са направили опит да изядат дори сапуна, а някои от тях са се разкрасили с лака за нокти и дезодоронта на Милена.

В понеделник, след едноседмично прикъсване, предстоят и последните елиминации в шоуто. Кои двама участници ще стигнат до балотаж и дали Жоро Милков няма все пак да бъде номиниран и този път, за да „усети всичко от шоуто” и кой от участниците ще всее паника в екипа и останалите звезди с изчезването си посред нощ, зрителите ще разберат в понеделник от 20.00 часа.

Гледай видео записи от епизода онлайн