Pop Art Cafe – събития и програма до края на февруари

Програма на Pop Art Cafe за периода 24 февруари – 1 март

24.02, сряда, 21:30Sofia Blues Night с DJ Argo

Sofia Blues Night е партито на най-добрите Blues, Soul, Jazz и R&B парчета, а DJ Argo ще представи техните клипове на видеостените. Началото е в 21:30, а входът е свободен. Адски добра музика в комбинация с приятна обстановка в сряда вечер? Това може да е само Pop Art Cafe. Адресът е бул. Патриарх Евтимий 1, кино „Одеон”. Очакваме ви!

25.02, четвъртък, 19:00 – среща с писателя Момчил Николов (носител на наградата Хеликон за 2008г.) по случай преиздаването на романа му „Hash Oil“ (в рамките на литературен клуб „Спирт & Спирит”)/

21:30 – Live на група Ajabez

Вълшебна рецепта от акустичен рок и боса нова, на места с ненатрапчив етно привкус. Това очаква всеки, който мине през Поп Арт Кафе в четвъртък вечер, когато менюто ще определят младите музиканти от Ajabez.

Една от най-популярните млади български банди за втори път е в кафенето в сърцето на София – този път не само за да изненада с акустично звучене на най-новите си песни, но и да избърше праха от някои от първите си парчета.

26.02, петък, 21:30Video Request Party с DJ Argo

Video Request Party се провежда в края на седмицата и тоази път ще бъде само в петък. Тук пълни господари са гостите на Pop Art Café, защото те избират музиката, а DJ Argo изпълнява всякакви музикални желания. Както подсказва името на партито, всяко парче ще бъде придружавано от своя видеоклип. Екраните и видеостената са така разположени, че всеки гост на Pop Art Café да може да ги наблюдава. Входът е свободен. Очакваме ви след 21:30 часа.

27.02, събота, 21:30 – The Breakz Party с PhaseOne

От февруари месец в програмата на Pop Art Cafe се завръща фънк партито The Breakz. Веднъж месечно зад пулта ще застава PhaseOne заедно с различни гости DJ-и. Феновете на тази музика, а и онези, които не са запознати с музикалния стил, неизбежно ще бъдат завладяни от фънк ритъма. The Breakz е с вход свободен, началото е след 21:30, а датите ще бъдат обявявани своевременно.

Тази седмица датата е 27.02, а гост на PhaseOne са Urban Artistry. Участието им в София е част от тридневна програма, в която ще участват в различни уъркшопи.

28.02, неделя, 21:30 – Karaoke Party with Pepi

01.03, понеденик, 21:30Karaoke Party with Pepi