Поп-фолк видео класация: Планета топ 20 – октомври 2013

Галена и Фики оглавиха „Планета Топ 20“ за октомври

Галена и Фики застанаха начело на зрителската хит класация „Планета Топ 20“ за октомври с първия си съвместен проект – „Кой“. Песента бързо успя да се настани в сърцата на меломаните и те заслужено я определиха за свой фаворит в подреждането този месец. На втора позиция застава Емилия с „Оставаш сам“, а трета е Цветелина Янева с актуалния си хит „Без думи“.

Досегашният лидер в класацията, „Няма да съм друга“ на Анелия и Преслава, отстъпва с няколко позиции и се нарежда на четвъртото място. В челната петица откриваме и Малина с „Ако ще да звъниш“, а шесто и седмо място са за Преслава и Галена, съответно със „Скоро“ и „Дай ми“. Анелия със самостоятелния си проект „Искам те, полудявам“ заема осмата позиция, следвана от Джена и „Кой ме събра с тебе“.

Десетото място в чарта е за Андреа и „Никой друг“, а веднага след нея откриваме Глория с „Пясъчни кули“ и Гергана с „От този момент“. Зрителите определиха „Kiss Me, Baby“ на Теди Александрова и Джамайката да е на 13 място, а „Нивата“ на Кали и DJ Цеци Лудата глава, на 14-то. Между 15-то и 20-то място този месец откриваме „Любими ръце“ на Мария, „Момче без сърце“ на Галин и „Страшна лудост“ на Сиана. Те са следвани от „Оставам“ на Соня Немска и Фатих Кайхан, „Магьосница“ на Ивана и „Да те видя“ на Мария Петрова.

По инфо на Planeta.TV

 
По темата: ,