Поп-фолк звездата Ивена прави хороскопи – сбъдват се!

Сред впечатлените й колеги, на които е познала, вече фигурират Джина Стоева и Крум

Огнената певица на „Ара мюзик“ Ивена се  запали по нумерологията. И с удоволствие прави хороскопи на приятели и колеги, които се сбъдват.

„Влечението ми към цифрите е някъде от 5 години. За мен нумерологията е сериозна древна наука, от чиято мъдрост са се поучавали много философи в стари времена. Аз в такива работи като магии и карти не вярвам, не ходя по врачки“, разказва изпълнителката на “Като кученце”.

Всичко започнало случайно и спонтанно. Нейна приятелка преди време й предложила да отидат при жена-нумероложка в София.  Така двете се озовали в квартал „Слатина“.

„Тази жена ми обясни колко важно и уникално е значението на числата в живота на хората. Имаше оставени книги. Взех и ги прочетох, като си набавих и допълнителна литература“, допълва Ивена. След това тя ходила още няколко пъти при специалистката, която я научила как сама да си определя в каква година влиза.

„Преди време ме  предупреди да се пазя от колежка. Аз й казах, че не съм конфликтна личност и  не смятам да се карам с никого. После, когато  стана скандалът на наградите на сп.  „Нов фолк“, разбрах, че е познала“, откровена е Ивена.

Красавицата вече е изчислила и личнато си число за 2010-а  – 4. Това означава, че ще трябва да работи упорито, но крайните резултати няма да идват бързо. Ивена прави прогнози и на свои колеги от “Ара мюзик”. Много преди Крум да премине в редиците на попфолка, тя му казала: „Ти ще сториш нещо, с което ще промениш  към добро кариерата си.“ Познала доста неща и на приятелката си Джина Стоева.

Виж Ивена – „Като кученце“: