Поп-фолк звезди и Милена от „Тройката“ обсебват Биг Брадър

Тази вечер – съдебен процес Петрови срещу Иванови

Номинираните излизат на сцената, за да се защитят

След скандали от ревност, епитети и обиди, война за лидерство и обвинения в предателство, идва решаващият момент на четвъртите елиминации в Big Brother family. Тази вечер в Big Brother Live предстои невижданото досега – съдебният процес Петрови срещу Иванови.

Милена от „Тройка на разсъмване” и Георги Неделчев ще защитават семейство Петрови, а Милко Калайджиев и светският журналист Станислав Дочев ще защитават семейство Иванови. Редът в съдебната зала ще бъде съблюдаван зорко от безпристрастния водещ Ники Кънчев.

Певецът Тони Стораро ще бъде призован като свидетел в полза на музикантите Борислава и Пачо, а бивша приятелка на Борислава ще свидетелства срещу нея в полза на Анжелика и Радо. Мистериозната дама ще разкаже защо флиртът на Борислава с Радо не е безобидна мисия, а липса на морал, и трябва да бъде осъден.

Звездата на Diapason Records Тони Стораро избра да застане на страната на фамилията, която е сред номинираните за изгонване, поради факта, че двамата с мъжа в семейството – Пламен са колеги и приятели.

Човекът-глас признава, че няма възможност да следи развитието на риалитито на телевизионния екран заради натоварената си програма, но е готов да подкрепи семейството Иванови с това, което умее най-добре – пеенето. Тони Стораро е работил с Пламен по доста успешни проекти, като едно от най-популярните е разбиващият му хит „Уникат”. Песента по музика на гръцкия хитмейкър Христодулос Сиганос и чиито аранжимент е дело  именно на Пламен Петров донесе на Големият Тони още повече фенове и един от най-хубавите призове – Зрителски хит на 2009 на Третите годишни награди на Фен ТВ.

Певицата Даяна също ще бъде един от гостите на Ники Кънчев в живото студио на Биг Брадър Фемили в понеделник вечер. Изъплнителката на “Real Enterprises” ще сподели впечатленията си от участниците във формата. Основната причина обаче Даяна да е в студиото, ще е стара вражда между нея и една от дамите в къщата – а именно – Борислава – съпругата на Пламен Петров-Пачо от оркестър „Кристали”.  Преди време между двете е имало конфликт и Даяна ще изясни случилото се.

За първи път номинираните ще излязат на сцената, за да понесат ударите на обвинението и лично да защитят позицията си. Ще настърви ли този директен сблъсък властната и избухлива Анжелика или тихите води са най-дълбоки и Борислава и Пламен ще изненадат очевидците?

Съдници на процеса ще бъдат зрителите, които ще видят веществени доказателства под формата на видеомоменти от престоя на номинираните в къщата.

Кой ще спечели зрителските симпатии днес – познатите и открити Анжелика и Радо или Борислава и Пламен, които все още не са показали всичко от себе си? Как ще се отразят скандалите от ревност на сблъсъка между семействата? Предстои да разберем тази вечер в 20:00 ч по Нова телевизия.