Популярен поп-фолк текстописец е завършил право – „Автограф“

Росен Димитров – специален гост в “Автограф”

В новия брой на “Автограф” ви очаква среща с един от най-търсените автори на текстове за песни в поп-фолка – Росен Димитров. Въпреки че сега създава хитове на певците, той ще сподели, че никога не е искал да бъде поет, защото не се е родил такъв и желанието само по себе си не би му помогнало.

“Исках не да бъда поет, не да издавам стихосбирки, а да слагам определени думи върху музика и да видя как те въздействат върху хората. Защото всичко това правя за хората, а не за да изразя моето его”, споделя текстописецът.

Росен ще разкаже, че доста по-късно е дошло желанието му за писане на текстове. След като завършва право той разбира, че това не областта, в която иска да се изявява.

И тук си задава логичния въпрос “Кое ще ме прави щастлив?” – “защото ако работиш нещо, което те прави щастлив, все едно не работиш”. Именно този въпрос го е насочил по кой път да поеме. В “Автограф” ще научите кой е първият изпълнител, за когото Росен е написал текст и въобще как е успял да пробие в този бранш.

Сега ежедневно получава всякакви коментари за текстовете, които прави и признава, че не всички са ласкави, което е нормално. Но пък се води от фразата, че “всеки, който се занимава с писане, първото условие е да свикне да не е харесван”.

Гледайте новия брой на “Автограф”, за да разберете кои са звездите от музикална компания “Пайнер”, които се доверяват на талантливия текстописец. Той пък от своя страна ще разкрие как успява да се сработи с тези красиви момичета.

Инфо и снимки: Planeta.TV

Запис ще откриете тук.

 
По темата: ,