Посланикът на САЩ прави прием за „Стъклен дом“!

US посланикът фен на „Стъклен дом“

Американският посланик Джеймс Уорлик се оказа голям фен на новия сериал на bTV „Стъклен дом„. Той ще даде прием в чест на екипа на сериала.

Впечатлен от актьорите и сюжета на крими сагата, Негово превъзходителство реши да организира в края на седмицата прием в чест на звездите и екипа на сериала.

Събитието е безпрецедентно и любопитно от гледна точка на строгите дипломатически порядки. Изглежда Джеймс Уорлик ще наложи нов почерк в общуването си в различните среди у нас.

„Посланикът се интересува от всички страни на живота в България, не само политиката и бизнеса. Тъй като отскоро е тук, се опитва да опознае и културния живот на страната“, обясниха от пресслужбата на американската мисия.

„Безкрайно се зарадвах на поканата на посланика. За целия екип е голям стимул, става ти хубаво на душата“, сподели пред „Телеграф“ една от звездите на сериала  Яна Маринова. Според актрисата успехът не е изненада, тъй като сериалът е направен по високите американски киностандарти.

„Най-накрая и ние нещо хубаво да вземем от американците. Още като видях първите кадри на киноекран, си казах „Янче, мила, това е успехът. Сега трабва да започнеш да си мечтаеш за нещо друго“, допълни актрисата. Очаква се на събитието освен продуцентите и актьорите от „Стъклен дом“ да присъства и ръководството на bTV.

Инфо: BLife

 
По темата: