Последен дейли епизод на ВИП Брадър, 12.11.2015 + видео

Силни емоции, сълзи от щастие и равносметки в последния дейли епизод на VIP Brother 2015

Риалити звезди щурмуват Къщата в понеделник за най-звездния сезон на Big Brother All Stars

Само няколко часа преди големия финал силни емоции ще завладеят Къщата. Всички съквартиранти ще проронят сълзи не само от щастие, но и от болка и безсилие. Последната им мисия „Всички във филма” безспорно ще бъде най-тежката в целия сезон на шоуто. В Къщата ще влязат най-близките им и любими хора, но вместо да ги прегърнат, звездите ще трябва да останат напълно неподвижни. Дали ще се справят с последната мисия или емоциите ще им попречат да се преборят с трудната задача, предстои да разберем.

На полуфинала зрителите на Нова решиха Кристина Димитрова и Люси Иларионов да заемат съответно 7-мо и 6-то място. По този начин финалната петица вече е ясна. В петък в 20 часа по Нова Ернестина, Гъмов, дует „Ритон”, Кичка и Джино ще се борят за титлата „Любима звезда на България”.

Всеки финал е време и за равносметка. В четвъртък ще видим как Съквартирантите ще се замислят върху собственото си представяне в Къщата и ще анализират най-емоционалните си моменти. Предпоследната вечер във VIP Brother ще се окаже и вечерта на неочакваните обрати. Доскорошните врагове ще си подадат ръка, ще се прегърнат и ще си простят.

Само два дни след големия финал на VIP Brother 2015 Къщата ще приеме новите си обитатели. Този  понеделник риалити звездите, познати на зрителите от предишни сезони на VIP Brother, както и от други предавания, ще се впуснат в приключението. Продуцентите обещават сензационен сезон не само заради самите участници, които са най-популярните в All Stars сезон до момента, но и заради факта, че става въпрос за хора, които вече са минали през това и други предизвикателства, с невероятен хъс са стигали до финал и дори са ставали победители. Именно това различава All Stars сезоните от останалите сезони на VIP и Big Brother  – те са битка не само на характери, но и на стратегии. Всеки участник приема пребиваването си като втори шанс за победа, има изградена и подобрена стратегия и вече знае точно как стоят нещата вътре в Къщата.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Видео анонс –

Снимки от епизода –