Последен 13 епизод на „Фамилията“ /финал/ – 2 юни 2014

Истинската биография на Борис поставя големия финал на  „Фамилията” по bTV

Готов на всичко, за да потули убийството на Сашо, Виктор посегна и на живота на сестра си. Но появата на Стефан ще провали плана му и ще го провокира към арогантни признания за престъпленията му. Между тях ще се разиграе драматичен дуел, който ще постави началото на края. Така ще започне големият финал на „Фамилията” – в понеделник от 22:00 часа по bTV.

В същото време героят на проф. Данаилов, подобно на събитията от реалността, ще се зарадва на новината, че болестта му е в ремисия и ще живее. И не само това – социолозите ще поставят партията му в челните класации. Оказва се, обаче, че единственият, с кого ще отпразнува поводите, ще се окаже неговият единствен наследник.

Най-голяма драма очаква поръчителя на разследването за смъртта на Сашо. Защото истината боли, а и води след себе си редица последствия. Но и Диана няма да си тръгне тихо – мълком. Въпреки привидната хармония в алианса с Фотев, отмъщението ще вземе връх и той ще приключи неочаквано, с фатално прегрупиране и с най-изненадващия съюзник.

Лора и Стефан ще се изправят пред поредния тежък въпрос – съществува ли за тях общо бъдеще? Дали любов или омраза ги е свързала? Но между двамата отново ще застане злото в различните му превъплъщения – в лицето на Мики, на Тони, на самия патриарх на „Фамилията”. Истинската биография, обаче, е готова, а Стефан е способен на всичко, за да наруши тишината. Да извади на светло съдбата на Ива, на Рени Ковачева, на Сашо, на всички жертви на Арнаудови. Дори с цената на собствения си живот. А когато това се случи много хора ще разберат каква цена ще платят за лоялността си към Борис.

Каква ще бъде развръзката на драматичната сага, дали все пак Борис ще оцелее и ще успее ли някой от семейството да спаси душата си от покварата – всичко това в големия финал на „Фамилията” – в понеделник от 22:00 часа по bTV.

Потърси видео запис от сезон 3 епизод 13 – тук или тук