„Гадни“ дечица превземат „Размяна на съпруги“ 2! (последен епизод)

Фееричната председателка на международната асоциация на блондинките в България Олга Ускова сменя семейството си в „Размяна на съпруги” 2

Тази седмица зрителите ще видят 16-и, последен епизод от „Размяна на съпруги” 2.

В него участие взимат блондинката Олга Ускова и синът й Никита, както и семейство Димитрови от Бургас.

Олга е позната на зрителите като една от 50-те блондинки в едноименното шоу по PRO.BG Надхитри блондинките”, освен това тя е юрист и е председател на международната асоциация на блондинките в България.

Олга живее в София с четвъртия си съпруг и 11 годишния си син Никита. Съпругът на Олга не присъства в епизода, тъй като по професия е изследовател и по време на снимките е извън страната. Освен като изследовател, съпругът на блондинката е работил дълги години в КГБ и тя отбелязва, че „едно от гениалните му изобретения е летящата чиния”. Семейството на Олга живее обградено от пеперуди и приказни истории. Олга и семейството й разполагат с 4000 лева на месец.

В Бургас живее другото семейство в тазседмичната размяна, семейство Димитрови. Даниела е на 35 години и живее със съпруга си Светлан, който е на 39. От брака си двамата имат две деца Стоян (12г.) и Мишел (3 г.).  Даниела работи като продавач в книжарница, а Светлан е куриер. Даниела и Светлан живеят в чудесна хармония, правят всичко заедно, разхождат се, говорят, чистят. Единственият им проблем е, че „ малко трудно се справяме с възпитанието на децата”. Семейство Димитрови живеят с 800 лева на месец.

С отиването си в къщата на Светлан, Олга донася със себе си целия си гардероб с вечерни рокли и гримове, които обаче не подозира, че няма да й се налага да използва. В желанието си да бъде феерична и в чуждият дом, Олга учи 3-годишната дъщеря на Светлан да си слага червило и я облича в дълги, копринени рокли с гол гръб, все неща, които не се нравят на бащата на момиченцето. В същото време 12-годишният Стоян е зает да пали най-различни неща в къщата, да забива нож в стената, да се оригва и да не се подчинява на нищо от нещата, които му се казват. Олга подхожда към Стоян с разбираме и му дава пълна свобода, но той й се отплаща с неприятни номера.

В София Даниела изпълнява претоварената програма на Олга, ходи по срещи, на фризьор, посещава модно ревю, което е и първото в живота й. Среща се с хай-лайфа и купува чаршафи поръчани от Олга на стойност 500 лева. Целият този живот й се струва много интересен, докато не разбира, че с парите в къщата разполага само 11 годишният Никита, който сам преценява колко да й даде и после й иска сметка колко е похарчила.

Как своенравният характер на малкия Никита разплака 35 годишната Даниела и защо Олга помоли цялото семейство на Светлан, заедно с децата да посетят психолог, както и кое събуди гнева на 12 годишния Стоян и той за-малко не счупи една от камерите на операторите ще видим утре, 4 януари, в последния 16 епизод от втория сезон на „Размяна на съпруги” 2.

„Размяна на съпруги” 2 се излъчва всеки вторник от 19:45 часа по PRO.BG.