Последни епизоди и финал на Твоят мой живот / гледай онлайн

В последния епизод на „Твоят мой живот” семейство Гюрпънар отново става цяло там, където всичко се пръсна на парчета. В голямото имение Джихан и Дилара отново стават съпрузи, но този път са истински щастливи – заедно с повече деца и нови скъпи приятели.

Непокорната Хазал опитва да намери щастие като сестра си. Тя обаче е спряна навреме. Дилара прекъсва церемонията преди Дамир да й каже „Да”. Майката на булката го прострелва, но Рахми пристига навреме, за да поеме вината й. Дамир успява да каже на любимата си, че я обича и го приемат за тежка животоспасяваща операция. Озан е в ареста за разпит. Оказва се, че мъртвото момиче в леглото му е издъхнало от свърхдоза.

Причинил толкова мъка на близките си, Рахми поема официално вината на снаха си. Съдът го осъжда на 20 години затвор. Хазал намира начин да отиде до Дамир. Баща й я заплашва – заклева я, че или ще се прибере у дома или ще убие годеника й.

Дамир оцелява и в тази престрелка. Опитва да се свърже с момичето си, но Дилара му пречи за пореден път. Тя отива да види Рахми, но той не се нуждае от друго, а да даде шанс на приятеля му Екрем. Непокорната дама най-после се съгласява да опознае биологичния си баща.

В последния епизод на „Твоят мой живот” Дамир отива да се сдобри с Джихан. Иска да получи благословията му. Бащата на Хазал обаче е категоричен – страхува се за дъщеря си. Озан най-после разбира що за човек я Явуз. Разбира за смъртта на Азра. Дилара приютява Екрем и го представя на близките си.

С помощта на Асуман Дамир успява да се види с Хазал. Чака я в апартамента й, където тя уж отива да събере багажа си. Дилара води Джансу на лечение. Хазал успява да се измъкне, за да бъде с любимия през нощта.

Озан намира доказателства, които уличават Явуз в убийство. Джансу се оперира и се връща здрава в Истанбул. Намират тялото на Азра. Озан дава доказателства на баща си, които да съсипят Дамир. Джихан предлага на Дилара брак, за да съберат семейството отново.

Асуман няма как да е щастлива с Шахин. Арестуват Дамир и сестрата на Дилара признава на семейството, че хърватинът е погубил Харун. Хазал най-после разбира, че мъжът, когото обича е причинил куп нещастия на близките й.

Три месеца по-късно Дамир е освободен. Джихан обаче не остава на закона да го спаси от врага му. Праща Азми и хората му да ликвидират хърватина и хората му. Докато се врича отново на Дилара враговете му намират смъртта си.

Семейство Гюрпънар и Гюлпанър от „Твоят мой живот” празнуват заедно изстраданото си щастие. Джихан е горд баща вече на четири деца, а Дилара е намерила покой в отношенията с Асуман и баща си. Йозкан е скъп гост на някогашния враг и щастието му би било пълно, ако Кериман не се вихреше из имението като у дома си.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Инфо: Woman-onthe-top.net