„Последният мъж на света“ с Тим Алън – сезон 2 от FOX

Последният мъж на света – сезон 2
от 2 декември, неделя в 22:15 часа
премиера за България

Тим Алън се завръща за втори сезон на ПОСЛЕДНИЯТ МЪЖ НА СВЕТА, като типичния мъжкар Майк Бакстър, който продължава да бъде заобиколен от сили, които се опитват да усложняват и феминизират света му – въпреки че не винаги тази енергия идва от жени. Майк често се оказва „различният” в този дом, доминиран от любящата му съпруга и трите му дъщери. Той все по-често се оказва в по-слабата позиция спрямо жена си Ванеса – геолог, работещ за петролна компания. Всеки от тях има силна позиция по различни въпроси, вариращи от екологията, кой какво да върши по време на почивка и с кого да останат приятели в случай на развод, до това как да възпитават 5-годишния си вник – единственият потенциален съюзник на Майк.

Този сезон 23-годишната му дъщеря Кристин, която отглежда Бойд сама, ще накара Майк да се съобразява повече с нея. Двамата са на различно мнение по повечето политически въпроси и най-вече по въпросите за отглеждането на деца. Шумната, 18-годишна Манди продължава да се изявява като дивата на семейството и кралица на драмата. Тя създава още повече проблеми, когато започва да проявява романтичен интерес към бившето гадже на сестра си Кайл. И 14-годишната Ив, която се опитва да излезе от ролята на мъжкарана и любимка на баща си, ще има своите детски прояви.

В сравнение с дома си, Майк определено има повече контрол в работата си – The Outdoor Man, легендарен спортен магазин, на който той е маркетинг директор. Той работи заедно с дългогодишния си шеф и приятел Ед, който се е помирил с една от бившите си съпруги, и доста чувствителният Кайл, който смята Майк за свой ментор. След като Ед му поверява интернет сайта на The Outdoor Man, Майк открива, че интернет му предоставя точно начинът за изпускане на парата, от който се нуждае – платформа, от която да призове онези, които са съгласни с него, че мъжествеността е под заплаха и амвон, от който да зави, че се чувства, като последния мъж в един феминизиран свят. Все пак мъжете са изградили цивилизацията, мъжете са измислили локомотива и са създали „И Ес Пи Ен”, и Майк Бакстър е твърдо решен да направи каквото се налага, за да си върне мъжкото си място в дома и в работата си.

Оригинално заглавие: Last Man Standing
Продължителност: Половин час
Таргетна аудитория: Всички
Жанр: Комедия
График на излъчване: От понеделник до сряда в 22:40 часа

Тим Алън като Майк Бакстър
Нанси Травис като Ванеса Бакстър
Моли Ефраим като Манди Бакстър
Дейтлин Девер като Ив Бакстър
Аманда Фулър като Кристин Бакстър
Кристофър Сандърс като Кайл Андерсън
Флин Морисън като Бойд Бакстър
Хектор Елизондо като Ед Алзате

 
По темата: ,