Потайният Владо Карамазов сваля картите в студиото на PRO.BG

Сексът и мъжът – този уикенд по PRO.BG

Владо Каламазов гост на Диана Алексиева в „Запазено за жени”, Васил Гюров при Елена Кръстева в „Запазено на мъже”

Сексимволът на българския театър Владо Карамазов е проговорил на доста късна възраст, учил е в Техникум по обществено хранене и не е знаел къде точно се намира НАТФИЗ преди да кандидатства там. Тези и други любопитни факти от живота си, актьорът ще разкрие пред Диана Алексиева в студиото на „Запазено за жени” тази събота, 22 май от 11.00 часа. В напълно откровен разговор, той ще покаже снимки от детските си години и ще разкаже защо често се кара с колегата си Юлиян Вергов.

В същото предаване писателката и психотерапевт Виргиния Захариева ще представи световния бестселър „Бягащата с вълци”, а Юлия Константинова от View of Sofia ще направи безмилостна дисекция на облеклото на някои български звезди.

На пръв поглед мъжете говорят и мислят прекалено много за секс. Неслучайно това рефлектира и върху външния вид на жените. От друга страна мъжете твърдят, че сексът не е толкова важен и постоянното желание за креватни изпълнения при силния пол е мит.

За да разбере кой е крив и кой е прав, водещата на „Запазено за мъже” Елена Кръстева е поканила в студиото една дама, определена като един от секссимволите на българското кино и един мъж, който е известен редактор на мъжки медии. Специални гости в неделя в 11.00 часа ще бъдат Катето Евро и Георги Неделчев! Във втората част на предаването гост на хубавата Елена ще бъде един от създателите на „Ревю”, Васил Гюров.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG