Повехна ли Емилия след раздялата с Коко Динев? Снимки!

Емилия – красива, смела, имаща всичката любов на феновете

Емилия изгря в центъра на горещо парти в сряда вечер в Студентски град, домакин на което бе Club Playhouse. Завърнала се само преди седмици от концерт в Лондон, изпълнителката поведе музикалния маратон с емблематичното си парче “Хайде на купона”, и покани на сцената при себе си най-смелите в танците.

Повече от час русокосата дива радваше гостите с най-големите си хитове, но най-много овации предизвика последната й песен “Смелите си имат всичко”, за която се говори, че е посветена на скорошната й раздяла с Коко Динев – президентът на отбора на Локомотив (Пловдив) и баща на детето й.

Въпреки тежкия момент в личния живот на звездата, и всички ин­триги и сплетни около нея през последните седмици, Еми не спря да излъчва позитивно настроение и магнетичен чар през цялата нощ.

Бурните аплодисменти на публиката и урагана от емоции доказаха, че изпълнителката на най-красивите любовни балади винаги ще има подкрепата и обичта на своите фенове.

И сякаш, за да потвърдят това, стотици пригласяха в един глас със своята любимка на хитове като “Щом така го искаш”,  “Харесва ми” и “Няма как”, а самата Емилия се раздаде докрай.

 
По темата: ,