„Поверително от кухнята“ се завръща по bTV Comedy

Най-вкусният комедиен сериал – „Поверително от кухнята”, от 2 юли по bTV Comedy

Тайните на ресторантьорския бизнес чрез увлекателния разказ на талантлив готвач, който е приел предизвикателството да стане най-добрия в бранша и да достигне върховете в кулинарното изкуство, ще разкрие комедийният сериал „Поверително в кухнята” (Kitchen Confidential). Той ще бъде излъчван по bTV Comedy от 2 юли, всяка събота и неделя от 16:30 ч.

Историята е базирана на автобиографията на нюйоркския готвач Антъни Бурдейн, превърнала се в истински бестселър в САЩ. Зрителите ще проследяват премеждията на един брилянтен готвач и лошо момче – талантливият Джак Бурдейн (Брадли Купър), който открива своя кулинарен гений още в младежките си години и постига невероятен успех в бизнеса.

За съжаление, този успех е съпроводен от разгулен начин на живот – пиене, наркотици и жени, който постепенно го отвежда към житейското дъно.

След като достига края на своето падение, Джак решава да се вземе в ръце и да оправи живота си, но единствената работа, която успява да си намери в този момент, е като готвач в долнопробен ресторант.

Като истински галеник на съдбата, скоро Джак получава невероятната възможност да стане главен готвач в един от най-добрите нюйоркски ресторанти и да събере собствен екип от готвачи.

Той прибързано кани колеги от своето не дотам почтено минало, които допринасят както за веселата атмосфера в ресторанта, така и за новите му неприятности.

Персоналът на Джак се състои от готвачите Стивън (Оуен Йеоман) и Сет (Николас Брендън), начинаещият сладкар Джим (Джон Франсис Дели), чаровната домакиня Таня (Джейми Кинг) и Мими (Бони Самървил) – красивата дъщеря на собственика на ресторанта, която няма търпение да се наслади на провала на Джак.

Джак Бурдейн ще сподели кулинарния си гений със своите забавни рецепти, подправени с щипка пиперлив хумор на вкус. Клиентите очакват да бъдат впечатлени, но той знае, че нищо няма да му бъде поднесено на тепсия.

Продуценти на „Поверително в кухнята” са професионалистите в жанра – Дарън Стар, познат на зрителите като един от създателите на сериала “Сексът и градът”, и Дейв Хемингсън – продуцирал сериалите “Само за снимка” и “Американски баща”.

Галерия от сериала:

 
По темата: