Поверяват BOX TV в ръцете на Роро от ММ

След като години тънеше в забвение, почти не се появяваше на светски събития и никой не знаеше какво се случва с него, Радослав Кавалджиев – Роро рязко реши да напомни за себе си, съобщава вестник „Всеки ден“.

Синът на легендата на българската поп музика Вили Кавалджиев, който си отиде преди близо 4 години, намери начин отново да пусне корени в музикална телевизия. Този път пълничкият бивш водещ на ММ, който мнозина държат отговорен за ниския й рейтинг, последвалото й спиране, и продажба на безценица, ще се изявява като програмен директор на новопръкналия се канал за българска музика BOX TV.

С прочувствено обръщение във „Фейсбук“ профила си известният в гей средите Роро увери феновете, че под шапката на телевизията ще се постарае да обедини младите хора у нас, творците и артистите. Макар да звучи много вдъхновяващо, негативните коментари не закъсняха.

„Ще съсипе и този канал, кой изобщо го помни този дебелак“, „Държи се на стари лаври, вече нищо не разбира, да се маха“, изригнаха почитателите на медията.

Самият водещ обаче явно много се е надъхал този път да се представи на ниво с ръководството на телевизията. Той дори се подложи на отслабване в ефир, за да е в добра форма за новото си поприще.

Инфо: VsekiDen.com

 
По темата: ,