PowerMix Radio On Air! Обновеното радио се завръща на 16 март

Днес, 16.03, от 16 часа стартира обновеното PowerMix Radio

Събощение до медиите от екипа на радиото

Ние, от екипа на Интернет радиото за хаус музика in the mix, благодарим на всички, които със своите коментари ни помогнаха да променим своята програма към по-добро.

Eто трите насоки, в които се потрудихме през изминалите седмици:

– нова визия: променихме не само логото си, но и дизайна на сайта ни с цел по-голяма функционалност и лесна работа. Със събраната информация коригирахме съдържанието и навигацията, както и добавихме нови функции. За най-удобна от тях смятаме опцията за директен upload на миксове за PowerGuest Mix. С три кликвания всеки, който има желание да бъде наш гост DJ, изпраща директно своя микс. Това е нашият Power Drop Box;

– нова програма: повече от щастливи сме, че някои от най-добрите ни DJ гости ставт част от редовната програма на станцията! Не пропускайте още тази вечер от 20:00 часа четири часовата серсия Power4Resident DJs. Първите 120 минути са посветени на транс и прогресив звученето- New Frequency of Trance с DJ J Mozz. След това дефиницията парти хаус музика ще дада R Kolev. Последните 60 минути на деня бъдете с ShockWave– предаването на Face2Face DJs; И за да не пропускате нищо от новата ни програма- включете се в нашата група във FaceBook!

– new Power: толкова е много, че по-добре на час по лъжичка- абонирай се за нашия инфо бюлетин PowerUpDates.

VIDEO:

С пожелания за много Power,

PowerMixRadio.net
Feel It. Feel Some More

============================
PowerMixRadio е Дигитално Интернет Радио с модерно хаус звучене „in the mix“. Това не означава серия от 60 или 120 минутни сетове, а изцяло ново звучене със специфична и предварително планирана програмна схема.

На слушателите се предлага един перфектен микс- както между отделните песни в програмата, така и на цялостната музикална концепция.