Познава ли България ВИП-овете си?! Видя се по Magic FM!

Гласовете на Лара Береану, Асен Блатечки и Алфредо Торес са първите разпознати от слушателите в играта „Тайните гласове на Magic FM

15 дни бяха необходими на слушателите на Magic FM, за да разкрият отговора на привидно лесния въпрос „Кои популярни българи говорят за промените в любимото радио?“

Новата игра „Тайните гласове на Magic FM“, която стартира на 10 май в най-музикалното сутрешно шоу „На закуска с Даниел“ се оказа серизно предизвикателство за приятелите на предаването.

В нея български звезди анонсират промените в медията, а задачата пред внимателните слушатели е да познаят чии гласове стоят зад краткото послание „Радио Атлантик е вече Magic FM – Soft Music“.

Неслучайно водещият Даниел предупреди, че лесни победи в „Тайните гласове“ едва ли ще има. Кратката фраза е микс от три гласа и въпреки, че не се предвиждаха подсказвания, се наложи Даниел да помага.

Явно това е подсетило Магделина Герова от София, защото в първия работен ден на седмицата тя назова правилно и трите имена: Лара Береану, Асен Блатечки и Алфредо Торес. Така тя си спечели уикенд за двама в луксозен спа хотел.

Магделина е един от участниците във форума на MagicFM.bg . Секунди след като разпозна имената на звездите тя сподели, че форумът на радиото и помощта на останалите участници в него е била от изключително значение за нея в разпознаването.

„Тайните гласове на Magic FM“ продължават да звучат всеки делник в 7:40, 8:40 и 9:40 часа в шоуто „На закуска с Даниел“.

Уикенд за двама в луксозен спа-хотел очаква и следващия победител, който ще разкрие имената на новата тройка тайни гласове на Magic FM.

Виж секцията на Magic FM в Slusham.com – слушай на живо, коментирай, търси песни!