Познава ли ясновидецът Божидар Караджов – „На светло с Люба Кулезич“

Съботното издание на „На светло с Люба Кулезич” ще бъде посветено на политическите събития на 2013 година.

Люба Кулезич ще направи обзор на отминалите 12 месеца с политиците Атанас Мерджанов, Десислава Атанасова и Антония Първанова. Какво мислят те за изборите, партийните въртележки, протестите за и против, ранобудната окупация, кадровите гафове и чутовните скандали, ще разберете само в съботното издание на „На светло с Люба Кулезич”.

Ясновидецът Божидар Караджов ще направи своята прогноза за следващата година, а Люба Кулезич ще провери кои от неговите предсказания за 2013-та са се сбъднали.

Ще видите още и как червен кмет свири рок в Павликени.

Вълк, мопс и маймуна ще превземат студиото на предаването. Кой е по-добър актьор – животните или политиците, това ще разберете само в „На светло с Люба Кулезич” .

Люба Кулезич ще посрещне в студиото и двама оптимисти – Михаела Филева и Вензи. Двамата певци, които знаят две и двеста, със сигурност ще заредят зрителите на Нова ТВ с позитивно настроение.

Въпреки че наближават празници, предаването не може да пренебрегне и проблемите в нашето общество. В събота Люба Кулезич ще ни разкрие ужасяващ случай на лекарска небрежност. Зрителите ще се запознаят с историята на жена, в чиито корем по време на операция лекарите са забравили цяла макара. На жената е отказана повторна операция.

Гледайте „На светло с Люба Кулезич” в събота от 8.50 ч. по Нова ТВ.

Подробности за темите на предаването вижте във видеото.

Гледай видео запис от предаването онлайн