Познаваме се от 3-годишни и пеем в X Factor

Екипът на X Factor открива претенденти за големите концерти в категорията на групите във Варна

Кастингите приключват на 25-ти юни във Велико Търново с гостуването на Пламен и Иво

Варна зарадва екипа на музикално шоу номер едно с кандидати, които показаха не само талант за пеене, но и такива, които композират музика и пишат текстове за песни. Много от артистите, явили се за сезон V на X Factor в морската столица, имат заложби не само в музиката, но и в изобразителните и приложни изкуства, както и в литературата.

Сред интересните срещи бяха тези с момиче, което работи като разпоредител в „Ройъл Албърт Хол“, където е имала възможност да се вдъхнови от сценичните изяви на най-големите световни артисти, мъж който си подарява смелостта да се яви на кастинг за 51-тия си рожден ден, както и момче, което идва в шоуто, за да отправи нестандартно романтично извинение към своята половинка. Друга двойка, в живота и на сцената пък, впечатли журито с общата си енергия и амбициозното решение да се представи с песен на Селин Дион и Джош Гробал. Двамата се познават от 3-годишна възраст.

Кастингите за сезон V продължават да връщат българи от чужбина, като във Варна се явиха таланти от Англия, Испания и Норвегия. Част от кандидатите за слава дойдоха подготвени с песните, с които техните любимци от V-те сезона на най-успешното музикално шоу са впечатлили журито при първата им среща.

Първият етап от търсенето на новите звезди на България ще завърши на 25 юни във Велико Търново, където кураж на кандидатите ще дадат Пламен и Иво. “Х фактор е мястото, на което, ако покажеш най-доброто от себе си, ще имаш възможност да започнеш музикалната кариера, за която винаги си мечтал. Ние имахме смелостта да се явим и до ден днешен смятаме, че това беше най-доброто решение в живота ни. Сега е твой ред!”, казват братята.