Правят презентация на екстремни спортове пред магазин в София


ЕКСТРЕМНО ШОУ НА 6 ЮНИ В СОФИЯ

На 6 юни пред магазин Sportrax в Младост 1 ще се проведе «Sportrax Summer Session”.

Със «Sportrax Summer Session” NESCAFÉ® 3in1 и магазин Sportrax ще отбележат началото на истинското лято. «Sportrax Summer Session” е уникално естремно шоу на спортове като маунтин байк, скейтборд и блейдове, скално катерене, брейкденс.

Събитието се организира с подкрепата на председателя на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова и горещото нещо, без което сутрин е тежко – NESCAFÉ® 3in1.

Участници в «Sportrax Summer Session” са DJ Marten, графити артисти, най-добрите състезатели в маунтин байк, скейтборд и блейдове, скално катерене и брейкденс формацията Electric Force Crew. Събитието ще бъде закрито с концерт на FARS.

Програма „Sportrax Summer Session”:

16:00 – 17:30 – свободна сесия в скейт парка с отборите на Virus Skateboards, Corporide, Disaster, Blade за любителите на скейтборд и блейд.
17:15 – 18:00 – скално катерене.
17:45 – 18:30 – finger skateboarding.
18:30 – 20:00 – отборите на RAM и BAS ще представят маунтин байк: скокове на BigAirbag.

Професионален екип от инструктори ще бъде на разположение на гостите на «Sportrax Summer Session”. Всеки един от зрителите на екстремното шоу ще има възможност да получи професионални насоки за спортовете, които отговарят на неговата индивидуалност.

 
По темата: