Пребитата и ранена, Кулезич води „На светло“ по Нова

Люба Кулезич с хематом след побой

Известната журналистка Люба Кулезич е била пребита жестоко. Едър мъжага, облечен в анцуг, нападнал журналистката в района на столичния булевард „Цар Борис Трети“ в столицата.

Нападанието е станало около 19 часа пред централата на застрахователното дружество „Лев инс“, докато Кулезич е влизала в бизнес сграда. Мъжът й се нахвърлил с юмруци и ритници. По думите на самата Кулезич, той бил „бял мъж“.

Побойникът съборил Кулезич на земята и започнал да я рита по тялото и лицето без да отрони и дума. Тя успяла да отблъсне част от ударите и да извика за помощ. След секунди неизвестният извършител избягал. Случайни минувачи забелязали лежащата на земята журналистка и й помогнали.

Кулезич бе в „Пирогов“ , където й е оказана спешна медицинска помощ.

От пресцентъра на „Пирогов“ съобщиха пред „Фокус“, че са й направени изследвания, при които е установено, че има контузия в дясната половина на главата – хематом и одрасквания. Кулезич има и кръвонасядане в дясното око, което е засегнато при ударите. Затова тя бе прегледана в Спешния очен кабинет за София, който се намира в ИСУЛ.

По-късно Люба Кулезич направи изявление, в което заяви, че е получавала многократно заплахи и предупреждения „да знае кои са опонентите й“ и да внимава какво говори.

„Скочи ми отзад. Би ме в главата, в болница съм. Като ме наби едно хубаво, аз започнах да викам. Тръгна си, но не много бързо. Прилича ми на една сцена, в която някой трябва да уплаши някого“, разказа шокираната от посегателството върху нея журналистка пред „Всеки ден“.

Журналистката е категорична, че в събота ще се яви на работа и ще води своето предаване, независимо от хематомите и раните по главата си, съобщава VsekiDen.com.

Гледай видео запис от предаването онлайн