Предаване за бойни спортове от Алфа ТВ

Телевизия АЛФА с ново предаване за истините и лъжите в спорта, бойните изкуства и активния начин на живот. Новата рубрика съвсем скоро ще се появи в ефира на българската телевизия.

Водещ и не само ще бъде журналистът Станислав Цанов. В предаването „Неделеник” той заяви, че сам ще изпълни цялата продукция от редактор, през видеооператор, монтажист и прочее. Идеята за новото предаване е на лидера на АТАКА Волен Сидеров, а изпълнението се падна на Цанов, който е заклет спортист.

Концепцията е да бъдат давани правилни съвети за развитие и в бойни изкуства, и като начин на живот и здравословно хранене. Ще се акцентира върху здравото функционално тяло. Иначе казано – съдържанието преди опаковката. Напълно възможно е всеки да има здраво и добре изглеждащо тяло, без да се налага да приема медикаменти или химични добавки.

Предаването ще бъде ориентирано към всички. Според водещия, здравото и тренирано тяло не зависи от възрастта или материалния статус на хората. Продуктово позициониране няма да има, както е в сходни предавания.

Също така ще бъдат разказвани истории на български бойци, които са преминали през различни трудности по пътя към успеха.

За всичко останало очаквайте новото предаване съвсем скоро в ефира на АЛФА ТВ.