„Предай нататък“ – наркоман живее в кола с детето си

Втори шанс в „Предай нататък” тази събота по bTV

Първата история на „Предай нататък” тази събота се казва „Малката кибритопродавачка”. Тя ще ни разкаже за несправедливата съдба на Стефи от София. Единственото, за което мечтае 10-годишното момиченце, е нормално детство и нормални условия за живот на семейството си. Вдъхновени от чистосърдечността и таланта на Стефи да свири на цигулка, Наталия Симеонова и екипът на „Предай нататък” ще се опитат да сбъднат най-съкровените мечти на момиченцето.

Малкият вълшебник от музикално училище „Любомир Пипков” – Валентино ще я заведе в ателието на един истински майстор лютиер, където Стефи ще получи чисто нова, специално изработена за нея цигулка. Следващата спирка от нейното приключение ще бъде Софийското метро, където учениците от музикалното училище организират флаш моб, за да зарадват малката цигуларка. Именно там Стефи ще разбере каква е и най-голямата изненада, подготвена за нея – осигурен безплатен едногодишен курс за подготовка по цигулка и солфеж.

Втората история в „Предай нататък”„Чудотворение” ще ни срещне с младия футболист Дарин Тодоров от Шумен. Преди 3 години талантливият състезател от „Левски” претърпява тежка катастрофа, която едва не го погубва. Благодарение на всички хора, които се включват в благотворителна кампания и подкрепят Дарко и семейството му в тежката борба за живот, младото момче отваря очи и казва на майка си „Обичам те” след повече от година в състояние на будна кома. Благодетелите Диана и Митко Яръмови ще успеят да подсигурят средства за лечение и рехабилитация.

Последната история за вечерта ще ни срещне с Асен Асенов от София и четиригодишния му син Айвън. В началото на годината мъжът остава без работа и доходи. Това го принуждава да освободи жилището, в което живее под наем и се озовава без покрив над главата си и няколко месеца живее с малкия си син в автомобил. Към момента обитава входа на жилищен блок и се опитва да скъса с миналото си на наркозависим и с криминалните си прояви, за да успее да осигури нормални условия на живот за детето си. Запознати с всички факти и „въоръжени” със CV-то му, екипът на „Предай нататък” ще успее да уреди интервю за работа на Асен, от което ще последва и предложение за трудов договор. След получения втори шанс, още една голяма изненада очаква Асен – синът му Айви ще бъде приет в частна детска градина, където ще получава грижи чак до първи клас. Още редица приятни изненади очакват Асен и Айви. Какви ще бъдат те, зрителите на bTV ще разберат на 14 декември от 20.00 часа в „Предай нататък”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,