„Преди обед“ пред провал? Стефан Щерев сменя Сашо Кадиев?

Актьорът Стефан Щерев е най-сигурният заместник на титуляра Сашо Кадиев като водещ на предаването „Преди обед“ по bTV от есенния телевизионен сезон. Синът на Катето Евро е дал заявка още преди няколко месеца, че иска да напусне, защото няма време за театралната си кариера, но досега не се намираше алтернатива. Не беше сигурно и дали предобедният блок изобщо ще се запази в програмата на медията.

Щерев има богат опит в телевизията, но зла орис го преследва навсякъде. По ред причини той си е навлякъл славата на голям карък и човек, който е провалил всички проекти, в които има участие. Кратка справка на телевизионната му биография показва, че каквото е пипнал, се е разсъхнало.

Пет последователни проекта с негово участие са прекратени без време. Предаването „Да разлаем кучетата“ по Нова, чийто водещ беше Щерев, изкара само няколко ефира, преди да бъде свалено. Пак неговото „Последно десет“ претърпя пълен провал като част от „Станция Нова“ през 2012 г. Самата „Почивна станция“ през уикендите по Нова, която той водеше, имаше най-ниския рейтинг в историята на предаването.

Последното му шоу „Падащи звезди“ по БНТ също падна с гръм и трясък от ефира под претекст, че тече предизборна кампания, което не би трябвало да пречи, когато става въпрос за шоу с развлекателна тематика. От ръководството на медията така и не го възобновиха след предсрочните избори през 2013 г.

По-паметливите му колеги припомнят и сериала „Отплата“ по Нова, в който Стефан имаше водеща роля. По-негледан сериал в ерата на тв поредиците не е имало. Каналът искаше да прави втори и трети сезон, но като видя плачевните рейтинги, се отказа.

Въпреки че от екипа на „Преди обед“ сами са се спрели на Щерев като вариант за водещ, притесненията вече започват да ги тресат. Първо, те трудно ще прежалят Кадиев, който се справя повече от добре, а и съвсем с основание се страхуват, че Стефан ще им донесе лошия си късмет.

Инфо: VsekiDen.com