„Преди обед“ със Сашо и Деси отново на екран!

„Преди обед“ се връща на екран от 26 август

Тандемът журналист и актьор ще излезе от студиото, за да се впусне в забавни мисии, които ще се пазят в тайна от самите тях. Деси и Сашо ще се опитат да направят модерен прочит на ролите на мъжа и жената в различни житейски ситуации.

От новия сезон екипът на предаването е подготвил много нови изненади за своите зрители. Те ще имат възможността да разберат всичко за любимите си звезди и приключенията, които им предстоят в новото риалити шоу на bTV „Африка: звездите сигурно са полудели“.

„Преди обед“ ще заложи на поредиците, които разказват истории от начало до край. На финала на лятото ще гостуваме на най-популярните лица в България, в техните летни кътчета за почивка. Ще разберем как живеят звездите, когато са на море.

20 години след невероятния гол на Емил Костадинов през есента на 1993-та година, спортният специалист Венета Георгиева ще ни разкрие как живеят днес „българите юнаци“ от златното лято на националния отбор по футбол.

“Преди обед“ ще спази едно свое обещание – да спре разделението в България на София и провинцията, като отвори вратата за героите от малкия град. Зрителите ще могат да сигнализират за проблемите на своите родни места, да предлагат истории или да ни водят на неподозирани и непознати места.

Още какви изненади предстоят в „Преди обед“ ще разберете на 26 август, понеделник, 9:30 часа сутринта.

 
По темата: , ,