Предизвикай Антон Хекивян „Тази сутрин“ по bTV!

Антон Хекимян посреща нови предизвикателства в „Тази сутрин“ по bTV

Водещият на най-гледания сутрешен блок в ефира застава още по-близо до зрителите

„Предизвикай Хекимян!” е новата инициатива на „Тази сутрин” по bTV, която ще даде възможност на зрителите да провокират професионално един от най-популярните и обичани водещи в ефира. Така все по-често в сутрешния блок на bTV Антон Хекимян ще бъде там, където е неговото професионално призвание – близо до хората.

От днес всеки може да изпрати предизвикателство към водещия на специално създадената платформа btvnovinite.bg/hekimian. Антон Хекимян е готов да задава непопулярните зрителски въпроси, които други биха премълчали, да се включва в обществени събития и каузи, значими и интересни за хората, да споделя важни моменти на радост и удовлетворение в живота на българите, както и лично да участва в разрешаването на зрителски проблеми, симптоматични за по-сериозни пробойни в обществените процеси и работата на управляващите.

Всяка седмица екипът на „Тази сутрин“ ще избира пет от предложенията на зрителите за гласуване онлайн, а водещият ще изпълнява предизвикателството, събрало най-много гласове на btvnovinite.bg/hekimian.

„В моята работа винаги на първо място са били хората. bTV е телевизията на хората!  Всеки ден ни търсят десетки зрители с техните истории и проблеми. И ние никога не оставаме безучастни. Приемам това предизвикателство, защото с тази инициатива можем да бъдем още по-близо до тези, които ни гледат и разчитат на нас. Зрителите продължават да определят дневния ред”, коментира водещият на „Тази сутрин” Антон Хекимян.

Рубриката „Предизвикай Хекимян!” е поредното нововъведение, с което bTV разчупва стандартната рамка на сутрешния блок и статичното поднасяне на актуалните теми, характерни за останалите национални телевизии.