Предлагат брак в „Черешката на тортата“ по Нова

Международна седмица в „Черешката на тортата – ти си звездата”

Предложение за брак, хвърлена въдица, танци и пререкания са част от менюто

С особено международен привкус ще бъде „Черешката на тортата – ти си звездата” от 5 до 9 ноември 2012 г. Кулинарната петорка ще сложи на масата френски, италиански и унгарски специалитети, гарнирани с разговори за политика, танци, предложение за брак, а на финала и хвърлена въдица.

Първият домакин ще бъде Радостина, която е личен асистент на настоящ евродепутат. Тя ще посрещне гостите си с обилна вечеря, ще ги върне в училище с изненадата си и само темите за политика леко ще пресолят манджата.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Във вторник се телепортираме в Париж, за да опитаме френската кухня. Виновен ще е французинът Тома, който ще впечатли гостите си с охльови и жабешки бутчета. Типично по френски, вечерята ще е наситена с емоции – двама от участниците ще се скарат, ще се сдобрят и дори ще потанцуват.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Третата вечер ще бъде посветена на унгарската кухня, като домакин ще бъде българо-унгарецът Пламен. Той ще приготви гулаш, палачинки с пиле и куп други специалитети. Настроенията ще бъдат повече от крайни – първо Пламен ще направи предложение за брак, след това един десерт ще бъде хвърлен на масата, а за финал ще последва и лек спор.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Четвъртък вечер гостите ще бъдат на италианска вълна – ще опитат истинска домашна паста, омесена от самата домакиня Мария, а изненадата ще развесели всички, дори обидените.

Гледай видео запис от епизода онлайн

В последната вечер участниците ще стегнат въдиците и ще отидат на риболов, за да уловят вечерята си. Денят ще е много емоционален, а накрая ще има истинска борба за плакета.

Гледай видео запис от епизода онлайн

„Черешката на тортата – ти си звездата” – от 05 ноември до 09 ноември, от 17.00 ч. по Нова ТВ