Предпоследен епизод на „Африка: Звездите сигурно са полудели“

Седмица преди големия финал на „Африка: Звездите сигурно са полудели” „старите кучета” се оказват златни

Бабуини отнасят на прощаване летвичката на Бобо

Две жени и двама мъже са финалисти в шоуто на bTV

В понеделник предстои най-напрегнатата битка за оставане в шоуто. След като хвърли в паника останалите участници и екипа с изчезването си Тодор Георгиев бе номиниран служебно за дуел.  Така този понеделник един срещу друг в последния двубой в „Африка: звездите сигурно са полудели” ще се изправят тримата останали мъже – Георги Милков, Георги Тошев и Тодор Георгиев. А селището Мучуди ще предложи доста голямо предизвикателство на тримата участници. Те ще трябва да минат през четири етапа, преди да имат възможност да ударят заветната камбана. Победителят в дуела се оказва изненада и за тримата участници. Разликата между първия и отпадналия след двубоя е повече от 5 мин. Дали младостта ще вземе превес или старите кучета ще се окажат златни, зрителите на bTV ще разберат в понеделник от 20.00 часа.

Предпоследният епизод на „Африка: Звездите сигурно са полудели”, който ще се излъчи на 2 декември, ще предложи на зрителите ретроспекция на събитията през последните месеци. В него четиримата финалисти ще си припомнят много от събитията, които са им се случили по време на престоя на Черния континент, ще разкажат истории, които по един или друг начин са останали скрити или неясни за зрителите и ще предадат своите усещания от живота в Африка и съжителството с останалите звезди.

Преди да тръгнат към дома четиримата финалисти ще изгорят летвичките с имената на отпадналите в „бой” участници, без тази на Бобо. Тя бе открадната от маймуни и въъпреки усилията на екипа и участниците не бе намерена. Може би това е знак, че първият отпаднал от шоуто участник един ден ще се завърне на родния си континент.

Гледай видео записи от епизода онлайн