Предстоящи филми по bTV, bTV Action, bTV Cinema – избрано

Акценти от филмовата програма на bTV за периода 10 – 16 октомври 2011 г.

СЪБОТА, 15 октомври
15:00 ЧАСА
Мостовете на Медисън
Оригинално заглавие: The Bridges of Madison County (САЩ, 1995 г.)
Жанр: Драма
Режисьор: Клинт Истууд
В ролите: Клинт Истууд, Виктор Слезак, Джим Хейн, Кристофър Круун

Гледай видео анонс онлайн

Франческа Джонсън е италианка, която се влюбва в американски войник по време на Втората световна война и след края й заминава с него за САЩ. Те са щастливо женени, имат две деца и животът им тече прекрасно.

Но един ден се намесва съдбата. През лятото на 1965г.

Докато съпругът и децата й са в Айова, във фермата се появява Робърт Кинкейд и пита за един от мостовете, с които е известен окръг Медисън. Оказва се, че е фотограф от Нешънъл Джиографик и списанието е решило да посвети един от броевете си именно на прословутите мостове.

Франческа се съгласява да го съпроводи, за да му покаже мястото. Но това нанася непоправим обрат в живота й. За няколко дни тя изживява с него най-красивите моменти от живота си, но после всичко свърша. Дългът към семейството е по-силен от неочаквано пламналата дълбока любов и той си тръгва сам.

През болката от раздялата с нейната скрита любов и студената изолираност, Франческа се чувства като частица на собственият си живот, изконсумирана от самата нея.

Тя пише историята си от тези 4 приказни дни в своя бележник. И не забравя за тях, тъй както не ги забравя и Кинкейд. Съдбата обаче е отредила да се срещнат на небето…

НЕДЕЛЯ, 16 октомври
13:00 ЧАСА
Смъртоносно оръжие 3
Оригинално заглавие: Lethal Weapon 3 (САЩ, 1992 г.)
Жанр: Екшън, криминален, трилър
Режисьор: Ричард Донър
В ролите: Мел Гибсън, Дани Глоувър, Джо Пеши, Джос Акланд, Патси Кенсит, Трейси Уолф

Гледай видео анонс онлайн

Суперзвездите Мел Гибсън и Дани Глоувър се завръщат заедно с режисьора Ричард Донър в „Смъртоносно оръжие 3“ – третият филм от феноменално успешната екшън-поредица. В тази част Роджър Мърто (Дани Глоувър) го делят само осем дни от пенсиониране, но партньорът му Мартин Ригс отново успява да забърка и двамата в голяма каша, с което си навличат гнева както на полицейското управление в Лос Анджелис, така и на лошите, които този път са Джак Травис (Стюарт Уилсън) и банда главорези, продаващи бронебойни патрони. Джо Пеши се завръща като бъбривия чешит Лио Гец. Нова в актьорския състав е Рене Русо в ролята на Лорна Коул – сержант от отдел „Вътрешни разследвания“, изпратена да разследва Ригс и Мърто, която в крайна сметка се влюбва в шантавия Ригс.
Препоръчителен родителски контрол. Филмът не се препоръчва за лица под 12 години.

Акценти от филмовата програма на bTV Action за периода 10-16 октомври 2011 г.

Четвъртък, 13 септември
17:00 ЧАСА
На разпит (сериал)
Оригинално заглавие: The Interrogators (2009 г.)
Жанр: Документален

Двама души в стаята. Единият иска истината, другият иска да я скрие. Как полицаите успяват да стигнат до истината от заподозрения. Документалният сериал е свидетелство от първа ръка за това какво се случва зад затворените врати на полицейските управления. Всеки епизод на тази увлекателна поредица разкрива психологически трилър от реалния живот, който разпитващите преживеят по време на най-интензивните разпити в кариерата си. Чрез комбинация на автентични кадри от разпити и ексклузивни интервюта, нашите разпитващите превеждат зрителите стъпка по стъпка през тези разговори и критични моменти, подчертавайки стратегиите зад възходите и паденията в тази битка на волята и остроумието.

Акценти от филмовата програма на bTV CINEMA за периода 10-16 октомври 2011 г.

СЪБОТА, 15 октомври
20:00 ЧАСА
Мис таен агент 2: Въоръжена и прекрасна
Оригинално заглавие: Мiss Congeniality 2: Armed and Fabulous (САЩ, 2005 г.)
Жанр: Комедия
Сценарист: Джон Паскин
В ролите: Сандра Бълок, Реджина Кинг, Енрике Марчиано, Уилям Шатнър, Ърни Хъдзън, Хедър Бърнс, Дидрих Бейдър, Трийт Уилямс

Гледай видео анонс онлайн

Сандра Бълок се завръща като специален агент Грейси Харт в забавното продължение на „Мис Таен агент”. Този път тя, като най-знаменитото лице на ФБР, обикаля медиите и дава интервюта (подвизите й на конкурса „Мис САЩ” са я направили твърде прочута за работа на терен).

Тя има и нов партньор (Реджайна Кинг) – агент с проблеми със самообладанието и скептично мнение за разглезената от славата Грейси. Но когато приятелите на Грейси (отново звездите Хедър Бърнс и Уилям Шатнър) са отвлечени, нищо не може да спре специален агент GS13. Момичето от кориците минава под прикритие…

Филмът е подходящ за всички възрасти.