Предстоящи комедии по bTV Comedy – очаквайте!

Акценти от филмовата програма на bTV COMEDY за периода 16 май – 22 май 2011 г.

ПОНЕДЕЛНИК, 16 май
21:00 ЧАСА
Да опитаме пак
Оригинално заглавие: This Time Around (САЩ, 2003 г.)
Жанр: Комедия, Романтичен
Режисьор: Дъглас Бар
В ролите: Карли Поуп, Сара Ру, Брайън А. Грийн

Мел (Карли Поуп) и Габи (Сара Ру) са били най-големите задръстенячки в училище. Това не попречило на Мел да се влюби в най-готиното момче – Дру (Брайън А. Грийн). Той разбива сърцето й, като лъже, че уж я харесва, а после публично я отхвърля. Единайсет години по-късно Мел е вече лъскав PR-eксперт. Организира промоция на нов ресторант и разбира, че негов собственик е Дру Хеслър. Двете бивши „грозни патенца” замислят пъклен план за отмъщение на красавеца.
Можете ли да се досетите чие сърце ще бъде разбито сега?
Филмът е подходящ за всички възрасти.

ВТОРНИК, 17 май
21:00 ЧАСА
Книга за любовта
Оригинално заглавие: Book of love (САЩ, 1991 г.)
Жанр: Комедия, Романтичен
Режисьор: Робърт Шей
В ролите: Крис Йънг, Кейт Куугън, Ерик Игън, Джоузи Бисет, Триша Фишър и др.

В този носталгичен романс един писател си припомня за лятото на 1950 г., когато открива пътя към жените и за това как е дал всичко от себе си, за да плени сърцето на момичето на неговите мечти. Но понякога съдбата ни наказва, като сбъдва мечтите ни и понякога са нужни десетилетия, за да научим най-лесните уроци от живота.
Филмът е подходящ за всички възрасти.

СРЯДА, 18 май
21:00 ЧАСА
Смяна на каналите
Оригинално заглавие: Switching channels (САЩ, 1998 г.)
Жанр: Романтична комедия
Режисьор: Тед Кочеф
В ролите: Бърт Рейнолдс, Катлийн Търнър, Кристофър Рийв и др.

Съли (Бърт Рейнолдс) е много амбициозен редактор на новините в голям телевизионен канал. Той работи на същото място, на което и неговата бивша жена Кристи (Катлийн Търнър), която пък е най-добрата репортерка на новините. Един ден обаче тя обявява, че напуска работата си и града, за да се омъжи и заживее с богат бизнесмен (Кристофър Рийв).

Изведнъж Съли си дава сметка, че не може да живее без Кристи. Той обаче няма никакво намерение просто да отиде при нея и да й разкрие чувствата си. Вместо това Съли решава да изфабрикува сложна схема от събития, които да задържат Кристи на работата й… и по-близо до самия него!
Филмът е подходящ за всички възрасти.

ЧЕТВЪРТЪК, 19 май
21:00 ЧАСА
Да започнеш отначало
Оригинално заглавие: The Comeback Kid (САЩ, 2004 г.)
Жанр: Романтична комедия
Режисьор: Петър Левин
В ролите: Джон Ритър, Сюзън Дий, Дъг Макиън, Джеймс Грегъри, Дик О`Нийл, Патрик Суейзи и др.

Бъба Нюман е изключен от бейзболния отбор. Няма повече мечти за слава, веселби с момчетата в съблекалните и красиви фенки, които да го утешават нощем. Бъба е сам и без посока. Пробва се като спортен радио водещ, след това като търговец на коли и претърпява пълно фиаско. Накрая се захваща да тренира отбор от немирни, но и прекрасни хлапета, които не се доверяват на никого, дори и един на друг. Така той се запознава с Меган Барет, която отговаря за детския спорт в града. Бъба и Меган започват бурна връзка, която хлапетата от отбора се опитват да изгладят със съветите си. Когато на Бъба се отдава шансът да се завърне в професионалния бейзбол, децата и Меган се чувстват изоставени. Скоро обаче той осъзнава, че в живота има повече от това да удряш топки и да пиеш бира с аверите. Изборът вече е ясен. Бъба разбира, че неговият живот сега е с Меган и хлапашкия отбор.

Филмът е подходящ за всички възрасти.

ПЕТЪК, 20 май
21:00 ЧАСА
Скаут по неволя
Оригинално заглавие: Bushwacked (САЩ, 1995 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Грег Бийман
В ролите: Даниел Щерн, Джон Полито, Брад Съливан, Ан Дауд, Антъни Хелд, Том Ууд, Блейк Башоф

Макс Грабелски е доставчик, който живее в свой свят. Със своето кожено яке, италиански обувки и самочувствие, което е по-скоро плод на въображението му, отколкото реално, той може и да наруши правилата, но сърцето му винаги е на правилното място. За съжаление обаче той притежава и вроден талант да попада на грешното място в грешното време. Когато е обвинен в убийство, което той не е извършил, е принуден да се справи сам със ситуацията.

Съдбата (и откраднат автомобил) отвеждат Макс при шест деца, които отчаяно се нуждаят от лидер за техния скаутски клуб. Макс вижда в това златна възможност да се скрие и макар и с неохота, става лидер на детския клуб.

С полиция по петите му, Макс и шестте смели скаути започват едно вълнуващо приключение в планината. Не след дълго обаче, Макс научава по трудния начин, че не може да си играе с майката природа.

Филмът е подходящ за всички възрасти.

 
По темата: , ,