Преместиха „Бизаро“ от сградата на БСП – Цветанка Ризова провери!

Цветанка Ризова купонясва със Златка

Тв водещата на „На четири очи“ Цветанка Ризова се впусна в нощния живот през уикенда, а повод беше откриването на скандалния клуб Bizarro Night в София.

В непосредствена близост до нея се забавляваше и актуалната „Мис Плеймейт“ Златка Димитрова (на снимката е с боса Бисер Божилов), която пристигна в компанията на приятеля си – самбиста Благой Георгиев.

Поп певицата Анн-Джи дойде с приятелка, но бързо намери общ език с колегите си от „Мюзик Айдъл“ Дамян Попов (двамата са на снимката) и Стоян Петров.

Откриването на клуба привлече и фолк вниманието на Теодора и Ивена, които изпиха по едно питие преди участие в провинцията. Сексапил разля и водещата на BBT Петя Велкова.

Боби Сапунджиев от VIP Dance пък се появи в атрактивна визия – бомбе и тениска с лика на Ал Пачино. Сред гостите бяха новинаря на телевизия ”Европа” Ангел Бончев и Кристина Димитрова, която се появи със сина си и женска компания. Певицата призна, че вече е в отлична форма, след травмата си покрай Dancing Stars.

До преди месец заведението Bizarro се превърна в най-обсъжданата тема в медиите, заради местоположението му в сградата на БСП. Собственика Бисер Божилов обаче отвори новия си клуб отново в близост до партийната централа на “Позитано”.